UPDATE 24. januar 2019

Mac App Store byder velkommen til Office 365

Siden Opdag i Mac App Store set på en MacBook Pro.
Microsoft Office 365 fås nu for første gang i Mac App Store.
Fra og med i dag fås Office 365 for første gang i Mac App Store, og dermed er det nemmere end nogensinde for Mac-brugere at downloade Word, Outlook, Excel, PowerPoint, OneNote og hele udvalget af Microsofts populære programmer. Brugerne har også mulighed for at købe et abonnement på Office 365 direkte fra programmerne, så de kan komme op at køre med det samme.
Office 365 til Mac er udviklet specifikt til at understøtte de funktioner, der er unikke for Mac-oplevelsen – funktioner som Mørk og Kontinuitetskamera i macOS samt Touch Bar på MacBook Pro og det brancheførende pegefelt på Mac. 
“Det er en fornøjelse at byde Microsoft Office 365 velkommen til den helt nye Mac App Store i macOS Mojave,” udtaler Phil Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing. “Apple og Microsoft har arbejdet sammen om at kunne tilbyde Mac-brugerne fantastisk Office-produktivitet helt fra starten. Med Office 365 i Mac App Store er det nu nemmere end nogensinde at hente den nyeste og bedste version af Office 365 til Mac, iPad og iPhone.” 
Side med oplysninger om programmet Microsoft OneNote i Mac App Store.
Office 365 kommer til Mac App Store, efter sidstnævnte for nylig er blevet redesignet med et helt nyt udseende og spændende redaktionelt indhold.
“Det er en fornøjelse at kunne meddele, at Office 365 i dag kommer til Mac App Store,” fortæller Jared Spataro, Corporate Vice President hos Microsoft. “Vi har arbejdet tæt sammen med Apple om at kunne tilbyde Mac-brugerne den bedst mulige produktivitetsoplevelse – en oplevelse, der giver dem alt det, de kender og elsker ved Office, men som også er designet helt specifikt til Mac.”
Uanset om brugerne arbejder på kontoret eller derhjemme, vil de gerne have adgang til de bedste enheder og programmer. Med Office 365 i Mac App Store kan disse programmer nu nemt distribueres til medarbejderne ved hjælp af Apple Business Manager, et centralt dashboard, som IT-afdelingen kan bruge til at implementere enheder, programmer og licenser. Nu kan IT-afdelingen hurtigt give medarbejderne adgang til deres foretrukne Office-værktøjer på tværs af Mac, iPad og iPhone, og de får også en række nye fantastiske funktioner, som er designet specifikt til Apple-enheder.
Eksempel på et PowerPoint-dokument set på en MacBook Pro.
Office 365-programmerne, inklusive PowerPoint, er designet specifikt til at understøtte den unikke Mac-oplevelse.

Om Mac App Store

Mac App Store er verdens suverænt største samling af Mac-programmer. Den redesignede Mac App Store, som blev lanceret sidste år, byder på et nyt udseende og spændende redaktionelt indhold, som skaber en endnu bedre oplevelse for alle, der vil finde nye, fantastiske programmer til Mac. Ligesom iOS App Store hylder den nye Mac App Store både programmer, spil, virksomheder og udviklere med den helt nye fane Opdag, der indeholder spændende historier, uddybende interviews, nyttige tips, samlinger af must-have-programmer og meget mere. Brugerne kan også udforske de nye faner Kreativitet, Arbejde, Spil og Udvikler, så de kan finde det perfekte program til et bestemt projekt eller formål – lige fra musik-, video- og fotoprogrammer til virksomhedsværktøjer og spil.

Mediemateriale

Billeder af Office 365

Pressekontakt

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36