PRESSEMEDDELELSER 16. april 2019

Qualcomm og Apple indgår aftale om at droppe alle retstvister

  • Aftale bringer alle igangværende processer til ophør, herunder retstvister med Apples kontraktproducenter
  • Selskaberne er nået til enighed om en global patentlicensaftale og en aftale om levering af chipsets

San Diego og Cupertino, Californien – Qualcomm og Apple offentliggjorde i dag en aftale om at droppe alle retstvister mellem de to selskaber på verdensplan. Det indgåede forlig betyder blandt andet, at Apple vil betale et engangsbeløb til Qualcomm. De to selskaber er også nået frem til en seksårig licensaftale gældende fra 1. april 2019, inklusive en mulighed for forlængelse med to år mere, og en aftale over flere år om levering af chipsets.
Qualcomm udvikler banebrydende teknologier, som transformerer den måde, hele verden opretter kontakt, bruger computere og kommunikerer på. Da vi forbandt telefonen med internettet, var det startskuddet til den mobile revolution. I dag danner vores opfindelser fundament for produkter, oplevelser og brancher, der har ændret folks tilværelse totalt. Verden er på vej mod 5G, og vi forestiller os, at vi med denne næste store forandring i mobilteknologien går en ny tid i møde med intelligente, forbundne enheder og nye muligheder inden for forbundne biler, fjernlevering af sundhedstjenester og loT-tjenester – f.eks. smart cities, smart homes og wearables. Qualcomm Incorporated omfatter vores licenseringsvirksomhed, QTL, og størstedelen af vores patentportefølje. Qualcomm Technologies, Inc. er et datterselskab til Qualcomm Incorporated. Sammen med sine datterselskaber står selskabet for alle vores funktionsområder inden for teknik, forskning og udvikling samt alle vores produkt- og tjenesteaktiviteter, som bl.a. omfatter QCT-halvlederen. Få mere information om Qualcomm på deres website, OnQ blog, på Twitter og på Facebook.

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

media.dk@apple.com

33 42 22 36

Pete Lancia

Qualcomm

corpcomm@qualcomm.com

+1 (858) 845-5959

Mauricio Lopez-Hodoyan

Qualcomm Investor Relations

ir@qualcomm.com

+1 (858) 658-4813