UPDATE 4. juni 2019

Apple Design Awards hylder klassens bedste design af apps og spil

Apple Design Award 2019-terningen.
Apple Design Awards 2019 hylder ni udviklere af iOS-apps og -spil for deres kunstneriske dygtighed, tekniske resultater og meget andet.
Apple var i går vært for Apple Design Awards og gav anerkendelse til ni iOS-udviklere for deres fremragende kunstnerisk dygtighed, tekniske resultater, grænseflade og appdesign. Udviklerne repræsenterede store og små virksomheder fra hele verden, bl.a. Australien, England, Frankrig, Italien, Litauen, USA og Østrig. De vindende apps repræsenterer et bredt udvalg af kategorier som fotoredigering, tegning, medicinsk billeddannelse, sport og spil. Hver enkelt viser en unik tilgang til grænsefladedesign, lyddesign, grafik, kontrolfunktioner eller gameplay og udnytter banebrydende teknologi fra Apple, som f.eks. haptisk interaktion, Metal eller Core ML. 
“iOS-udviklere sætter hele tiden nye standarder for branchen. I år er vi særligt stolte over at se, at så mange apps og spil fokuserer på sundhed, fitness, kreativitet og spændende gameplay i deres appoplevelse,” sagde Ron Okamoto, Apples Vice President of Worldwide Developer Relations. “Vi ønsker alle Apple Design Award-vindere tillykke med deres ufattelige kreativitet og opfindsomhed.”
De ni vindende apps følger en tradition for at levere banebrydende brugeroplevelser i nye og etablerede kategorier. Tidligere Apple Design Award-vindere har fået brugerne til at opleve verden igennem deres Apple-enheder på helt nye måder. Fremragende design har været med til at revolutionere oversættelse af tale (iTranslate Converse), illustration (Procreate), anatomisk læring (Complete Anatomy) og interaktiv underholdning (“Florence” og “Alto’s Odyssey”). 
Du kan læse mere om disse apps og spil og downloade dem i App Store.
Se Apple Design Awards-ceremonien her.

Billeder fra Apple Design Awards 2019

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

media.dk@apple.com

33 42 22 36