PRESSEMEDDELELSER 20. juni 2019

Vigtig meddelelse ang. batterier i visse MacBook Pro-enheder

Frivillig tilbagekaldelse og udskiftningsordning

15" MacBook Pro, 2015-2017-model.
Kunderne kan uden beregning få udskiftet det berørte batteri i deres 15" MacBook Pro.
Cupertino, Californien – Apple offentliggjorde i dag en frivillig tilbagekaldelse af et begrænset antal 15" MacBook Pro-enheder fra en ældre generation, som indeholder et batteri, der potentielt kan blive overophedet og udgøre en sikkerhedsrisiko. Enhederne er primært blevet solgt mellem september 2015 og februar 2017, og de kan identificeres ud fra deres produktserienummer.
Tilbagekaldelsen omfatter ikke andre 15" MacBook Pro-enheder eller andre bærbare Mac-computere.
Kundernes sikkerhed har højeste prioritet, og Apple beder derfor kunderne om at stoppe med at bruge de berørte 15" MacBook Pro-enheder. Kunderne kan besøge siden support.apple.com/15-inch-macbook-pro-battery-recall for at læse mere om de berørte produkter og om den gratis udskiftning af batteriet.
For at finde ud af, hvilken model du har, skal du vælge “Om denne Mac” i Apple-menuen () øverst til venstre på skærmen. Hvis du har “MacBook Pro (Retina, 15", medio 2015)”, skal du indtaste din computers serienummer på udskiftningsordningens webside for at se, om du er berettiget til en udskiftning af batteriet.

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

media.dk@apple.com

33 42 22 36