UPDATE 13. juni 2019

Den seneste opdatering af ydeevnen i Logic Pro X udnytter for alvor den suveræne power i den helt nye Mac Pro.

Den nye Mac Pro og Pro Display XDR
Den seneste opdatering af ydeevnen i Logic Pro X udnytter for alvor den suveræne power i den helt nye Mac Pro.
Apple lancerede i dag en ny version af Logic Pro X, softwaren til professionel musikproduktion, med opdateringer af ydeevnen for alle brugere og optimeringer, der for alvor udnytter den banebrydende power i den helt nye Mac Pro. Logic Pro X 10.4.5 udnytter Mac Pro-hardwaren til fulde og understøtter nu op til 56 behandlingstråde, så professionelle musikproducere og filmkomponister nemmere end nogensinde før kan håndtere virkelig krævende musikprojekter. 
Ved brug sammen med Mac Pro åbner Logic Pro X 10.4.5 op for hidtil usete muligheder for professionelle musikere i produktionsprocessen. Med den nye Mac Pro kan Logic nu køre op til fem gange så mange plug-ins i realtid som den forrige generation af Mac Pro. Logic Pro X 10.4.5 øger det tilgængelige antal spor og kanaler for alle brugere og understøtter nu op til 1.000 lydspor og 1.000 softwareinstrumentspor, så der er fire gange så mange tilgængelige spor til de mest komplekse produktioner. Desuden understøtter Logic Pro X nu 1.000 ekstra channel strips, 1.000 eksterne MIDI-spor og 12 udsendelser pr. channel strip. Brugerne kan også forvente forbedret respons for Mixer og Event List, når der arbejdes med store sessioner, og projekter med utallige Flex Time-redigeringer og temposkift fungerer mere effektivt end nogensinde før. 
Logic Pro X 10.4.5 præsenteret på scenen til WWDC 2019, hvor der kørte 2.000 lyd- og softwareinstrumentspor på den nye Mac Pro.
Professionelle musikere har allerede givet udtryk for deres begejstring for Mac Pro med Logic Pro X med følgende udtalelser:
“Logic er mit primære kreative værktøj til at komponere musik og spillede en central rolle i tilblivelsen af filmmusikken til “Spider-Man: Into the Spider-Verse” og “The Dark Crystal: Age of Resistance.” Når man arbejder, er ens tid utroligt værdifuld, og man har ikke lyst til at komme ud af rytmen med nye musikalske idéer. Det er virkelig en fryd at se den øgede ydeevne i Logic Pro X 10.4.5 og den store power samt udvidelses- og konfigurationsmulighederne i den nye Mac Pro – sammen vil de hjælpe mig med at arbejde endnu hurtigere, så jeg kan fokusere mere på at være kreativ.” – Daniel Pemberton, komponist på “Black Mirror,” “Yesterday” og “Ocean’s 8” 
“Sommetider kommer en producer ubevidst til at undlade at gå videre med visse kreative idéer, fordi de tror, at deres hardware og software vil være en hindring. Med Logic Pro X 10.4.5 og den nye Mac Pro er det slut med disse begrænsninger. Ud over det radikalt større antal spor er der mange små ting i den nye version af Logic, som virkelig rykker. Det er skønt at se Apples fokus på at levere disse højtydende værktøjer til professionelle.” – Stuart Price, producer og mixer for The Killers, Madonna, Coldplay og Seal
“Vi musikproducere bruger teknologi til at hjælpe os med arbejdet, og vi har længe ventet på et system uden begrænsninger eller flaskehalse. Jeg er virkelig imponeret over den utrolige ydeevne i den nye Mac Pro og Logic Pro X. Det er et decideret vendepunkt, for nu er de kreative muligheder nærmest uendelige.” – Rich Costey, producer og mixer for Muse, Foster the People, Snow Patrol og Chvrches
“Som én, der bruger Logic til alle mine musikalske kreationer, var det en sand fryd at se alle de justeringer af ydeevnen, der forekommer i Logic Pro X 10.4.5. Og udvidelsesmulighederne i den nye Mac Pro er med til at give længere levetid, så den kommer til at få en plads i mit studie det næste lange stykke tid. Det er tydeligt, at Apple har fokus på de professionelle brugere, og jeg elsker det faktum, at de rent faktisk lytter og er opmærksomme på vores behov.” – Oak Felder, producer for Demi Lovato, Drake, Alicia Keys og Rihanna
Blandt andre nye funktioner i Logic Pro X 10.4.5 finder man:
  • Loop-browseren, der kan filtrere efter loop-type, og som gør det muligt at trække og anbringe flere loops i dit projekt samtidig
  • Den redesignede DeEsser 2 plug-in, der giver flere muligheder for at reducere susen på lydspor
  • MIDI-beat-ure, som kan sendes til individuelle porte, der hver har unikke indstillinger som timingforskydelse og kompensation for plug-in-forsinkelse.
Tilgængelighed
Logic Pro X 10.4.5 kan hentes i dag og er gratis for alle eksisterende brugere. Nye brugere kan købe programmet i Mac App Store for 1.699 kroner. Flere oplysninger findes på apple.com/dk/logic-pro.

Pressekontakt:


Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

media.dk@apple.com

33 42 22 36