BILLEDER 18. oktober 2019

Apple fejrer “Dickinson”, der kommer til Apple TV+ den 1. november

Medvirkende: Hailee Steinfeld, Jane Krakowski, Toby Huss, Adrian Blake Enscoe, Anna Baryshnikov og Ella Hunt

Ella Hunt, Jane Krakowski, Anna Baryshnikov, Adrian Blake Enscoe, Hailee Steinfeld og Toby Huss til verdenspremieren på “Dickinson”.
De medvirkende i “Dickinson” fejrer lanceringen af den nye serie, som kommer til Apple TV+ den 1. november. Fra venstre mod højre: Ella Hunt, Jane Krakowski, Anna Baryshnikov, Adrian Blake Enscoe, Hailee Steinfeld, Toby Huss.
Apple fejrede i dag verdenspremieren på “Dickinson” i St. Ann’s Warehouse i Brooklyn, New York. “Dickinson”, der som noget eksklusivt kommer til Apple TV+ den 1. november, er en komedieserie på en halv time, som udforsker begrænsningerne af samfund, køn og familie set ud fra den rebelske unge digter Emily Dickinsons perspektiv.  Serien, der er skrevet og skabt af Alena Smith, er en coming-of-age-historie i det 19. århundrede om Emily, som går hen og bliver en uventet helt for vores milleniumgeneration.
Fra den 1. november kan hele sæsonen, herunder alle 10 afsnit, streames i over 100 lande og områder i hele verden.
Hailee Steinfeld til verdenspremieren på “Dickinson”.
Hailee Steinfeld til verdenspremieren på “Dickinson” i Brooklyn, New York.
Jane Krakowski til verdenspremieren på “Dickinson”.
Jane Krakowski ankommer til verdenspremieren på “Dickinson”.
Gus Birney til verdenspremieren på “Dickinson”.
Gus Birney til verdenspremieren på “Dickinson”.
Alena Smith og Hailee Steinfeld til verdenspremieren på “Dickinson”.
Skaberen, showrunneren og filmproducenten Alena Smith sammen med stjernen og filmproducenten Hailee Steinfeld til verdenspremieren på “Dickinson”.
Adrian Blake Enscoe til verdenspremieren på “Dickinson”.
Adrian Blake Enscoe til verdenspremieren på “Dickinson”.
Hailee Steinfeld til verdenspremieren på “Dickinson”.
Apple TV+, som er den første helt originale videoabonnementstjeneste, der huser de mest fantasifulde historiefortællere i dag, lanceres den 1. november i mere end 100 lande og områder. Tjenesten bliver tilgængelig i Apple TV-appen på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac og andre platforme, bl.a. online (tv.apple.com), for  39 kroner om måneden med en gratis prøveperiode på syv dage. Kunder, som køber enhver ny iPhone, iPad, Mac, iPod touch eller ethvert nyt Apple TV fra og med den 10. september 2019, kan nyde godt af et års gratis Apple TV+.1 Fra den 1. november kan kunder starte tilbuddet om et års gratis tjeneste i Apple TV-appen på enheden med den nyeste software. 

Mediemateriale

Billede af premieren på “Dickinson”

    1 39 kroner/måned efter den gratis prøveperiode. Ét abonnement pr. gruppe med Familiedeling Tilbuddet gælder i tre måneder efter aktivering af den kvalificerede enhed fra og med 1. november 2019. Abonnementet fornys automatisk, indtil det opsiges. Se www.apple.com/dk/promo for begrænsninger og andre vilkår.

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

media.dk@apple.com

33 42 22 36