BILLEDER 16. oktober 2019

Apple med præmiere på “For All Mankind”, som kommer til Apple TV+ 1. november

“For All Mankind” er en hyldest fra den Golden Globe-nominerede Emmy-vinder Ronald D. Moore med Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt og Jodi Balfour i hovedrollerne.

Jodi Balfour, Joel Kinnaman, Sarah Jones, Michael Dorman, Wrenn Schmidt og Shantel VanSanten til præmieren på “For All Mankind”.
De medvirkende i “For All Mankind” fejrer lanceringen af den nye serie, som kommer til Apple TV+ den 1. november. Fra venstre mod højre: Jodi Balfour, Joel Kinnaman, Sarah Jones, Michael Dorman, Wrenn Schmidt, Shantel VanSanten.
Apple afholdt i dag præmiere på “For All Mankind” i Regency Village Theater i Westwood, Californien. “For All Mankind” kommer som noget helt eksklusivt til Apple TV+ den 1. november. Det er en fangende “hvad nu hvis”-historie af den Golden Globe-nominerede Emmy-vinder Ronald D. Moore. I “For All Mankind” følger vi astronauter, ingeniører og deres familiers liv i en verden, hvor rumkapløbet stadig er i fuld gang, og rumprogrammet endnu er det kulturelle centrum for USA’s håb og drømme. 
“For All Mankind” starter den 1. november, og de tre første afsnit vil være tilgængelige på Apple TV+. Der vil komme nye afsnit til hver fredag.
Ronald D. Moore til præmieren på “For All Mankind”.
Filmproducent Ronald D. Moore til præmieren på “For All Mankind”.
Ben Nedivi, Maril Davis og Matt Wolpert til præmieren på “For All Mankind”.
Filmproducenterne Ben Nedivi, Maril Davis og Matt Wolpert til præmieren på “For All Mankind”, som er en af de første originale serier, der lanceres på Apple TV+. Den kan ses i mere end 100 lande og områder ved lanceringen.
Apple TV+, som er den første helt originale videoabonnementstjeneste, der huser de mest fantasifulde historiefortællere i dag, lanceres den 1. november i mere end 100 lande og områder. Tjenesten bliver tilgængelig i Apple TV-appen på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac og andre platforme, bl.a. online (tv.apple.com), for 39 kr. om måneden med en gratis prøveperiode på syv dage. Kunder, som køber en ny iPhone-, iPad-, Apple TV-, Mac- eller iPod touch-model fra og med den 10. september 2019, kan nyde godt af et års gratis Apple TV+.1 Fra den 1. november kan kunder starte tilbuddet om et års gratis tjeneste i Apple TV-appen på enheden med den nyeste software. 

Mediemateriale

Billeder fra præmieren på “For All Mankind”

    1 39 kr./måned efter den gratis prøveperiode. Ét abonnement pr. gruppe med Familiedeling Tilbuddet gælder i tre måneder efter aktivering af den kvalificerede enhed fra og med 1. november 2019. Abonnementet fornys automatisk, indtil det opsiges. Se www.apple.com/dk/promo for begrænsninger og andre vilkår.

Pressekontakt

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

media.dk@apple.com

33 42 22 36