BILLEDER 19. november 2019

Apple har premiere på “Servant”, der kommer til Apple TV+ den 28. november

Producent og instruktør M. Night Shyamalan præsenterer ny Apple Original med Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Rupert Grint og Nell Tiger Free på rollelisten

Skuespillerne fra “Servant” til verdenspremieren.
Instruktør og producent M. Night Shyamalan sammen med skuespillerne fra “Servant” til verdenspremieren i BAM Howard Gilman Opera House i Brooklyn, New York. [Fra venstre mod højre: Toby Kebbell, Lauren Ambrose, M. Night Shyamalan, Nell Tiger Free og Rupert Grint]
Apples nye serie i ti afsnit, “Servant”, blev i dag præsenteret på den røde løber til verdenspremieren i BAM Howard Gilman Opera House i Brooklyn, New York. “Servant” er en ny psykologisk thriller instrueret af den Oscar-nominerede M. Night Shyamalan. Serien foregår i Philadelphia, hvor vi følger et ægtepar i sorg, efter at en forfærdelig tragedie har fået deres ægteskab til at slå revner, og mystiske kræfter lukkes ind i deres hjem. Serien er skabt af producent og manuskriptforfatter Tony Basgallop, som tidligere har været nomineret til en BAFTA-pris (British Academy of Film and Television Arts).
Fra den 28. november kan de første tre afsnit af “Servant” som noget helt eksklusivt ses på Apple TV+ i over 100 lande og områder i hele verden. Der vil komme nye afsnit til hver fredag.
M. Night Shyamalan til verdenspremieren på “Servant”.
Producent og instruktør M. Night Shyamalan til verdenspremieren på “Servant”, der kommer til Apple TV+ den 28. november
Nell Tiger Free til premieren på “Servant”.
Nell Tiger Free til verdenspremieren på “Servant”, der kommer til Apple TV+ den 28. november.
Rupert Grint til verdenspremieren på “Servant”.
Rupert Grint til verdenspremieren på “Servant” i Brooklyn, New York.
Lauren Ambrose til verdenspremieren på “Servant”.
Lauren Ambrose til verdenspremieren på “Servant”, der kommer til Apple TV+ den 28. november.
Toby Kebbell til verdenspremieren på “Servant”.
Toby Kebbell til verdenspremieren på “Servant” i Brooklyn, New York.
Tony Basgallop, Ashwin Rajan og Jason Blumenthal.
Manuskriptforfatter og skaber Tony Basgallop sammen med producenterne Ashwin Rajan og Jason Blumenthal til verdenspremieren på “Servant”.
M. Night Shyamalan til verdenspremieren på “Servant”.
M. Night Shyamalan til verdenspremieren på “Servant”.
Apple TV+, som er den første helt originale videoabonnementstjeneste, der huser nutidens mest fantasifulde historiefortællere, blev lanceret den 1. november i over 100 lande og områder. Tjenesten er tilgængelig i Apple TV-appen på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch og Mac samt på udvalgte Smart TV-modeller fra Samsung, Roku- og Amazon Fire TV-enheder og online på tv.apple.com for 39 kroner om måneden med en gratis prøveperiode på syv dage. Kunder, som køber en ny iPhone-, iPad-, Apple TV-, Mac- eller iPod touch-model fra og med den 10. september 2019, kan nyde godt af et års gratis Apple TV+.1 Fra den 1. november kan kunder benytte sig af tilbuddet om et års gratis tjeneste i Apple TV-appen på enheder med den nyeste software. 

Mediemateriale

Billeder fra premieren på “Servant”

    1 39 kroner/måned efter den gratis prøveperiode. Ét abonnement pr. gruppe med Familiedeling. Tilbuddet gælder i tre måneder efter aktivering af den kvalificerede enhed fra og med 1. november 2019. Abonnementet fornys automatisk, indtil det opsiges. Se www.apple.com/dk/promo for begrænsninger og andre vilkår.

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36