UPDATE 5. december 2019

Clips har nu Memoji og Animoji, nye klistermærker og meget mere

Memoji i Clips på iPhone 11 Pro.
Den seneste opdatering til Clips-appen giver brugerne masser af sjov med Memoji og Animoji.
Med dagens opdatering af Clips, Apples gratis app til at lave videoindhold til iPhone og iPad, kan brugerne nu bruge de sjove og kreative Memoji- og Animoji-figurer. Nu kan brugerne nemt dele personlige videobeskeder, slideshows, skoleprojekter og minifilm med mere personlighed end nogensinde. Animerede klistermærker og emojis kan nu følge bevægelserne i en brugers ansigt og lave sjove selfie-videoer ved hjælp af kameraet på forsiden af iPhone og iPad. Opdateringen indeholder også helt nye klistermærker med Disneys Mickey og Minnie Mouse og en ny plakat med vintertema lige op til juledagene. 
Med denne opdatering vises Memoji, der er oprettet og tilpasset i Beskeder-appen i iOS, automatisk i Clips. Brugerne kan også lagdele deres Animoji- og Memoji-videoklip med alle deres foretrukne eksisterende funktioner i Clips, f.eks. kunstneriske filtre, animeret tekst, musik, klistermærker og meget mere. Animoji-figurer kan også ændres i en video, når den allerede er optaget. Og med det bredere synsfelt i det nye kamera på forsiden af iPhone 11 og iPhone 11 Pro kan brugerne få plads til mere på billedet, når de optager selfie-videoer. 
Animerede klistermærker og emojis kan nu følge bevægelserne i en brugers ansigt.
Animerede klistermærker og emojis kan nu følge bevægelserne i en brugers ansigt, når man bruger kameraet på forsiden af iPhone og iPad – så uanset om brugerne bevæger sig op eller ned, til venstre eller højre, eller hen mod eller væk fra kameraet, vil sjove genstande som solbriller og talebobler være fæstnet til deres ansigt og give en endnu mere interaktiv videooplevelse.
Clips 2.1 indeholder også:
  • En “Let it Snow”-plakat, der smukt foreviger fornemmelsen af vintervejr.
  • Syv nye klistermærker med Mickey Mouse og Minnie Mouse.
  • Understøttelse af sprog, der læses fra højre mod venstre, herunder arabisk og hebraisk.

Om Clips

Med Clips kan brugerne lave personlige videobeskeder, slideshows, skoleprojekter og minifilm med fantastiske funktioner som Live tekstning, der automatisk genererer animerede tekster ud fra en brugers stemme, og betagende 360-graders selfiescener på iPhone. Clips giver brugerne mulighed for at gøre deres videoer mere personlige med dusinvis af filtre, animerede klistermærker og animerede plakater på fuld skærm. Appen rummer mere end 60 lydspor, der automatisk justeres, så de passer til længden på videoerne. Og Clips bruger indholdet og emnerne i en video til at komme med smarte forslag til deling via Beskeder, hvilket gør det nemt og hurtigt at dele med andre.
Tilgængelighed
Clips 2.1 fås fra i dag som gratis opdatering i App Store og kan bruges på iPhone 6s og iPhone SE eller nyere, iPad Air 2 eller nyere og iPod touch (7. generation) med iOS 13 eller nyere og iPadOS 13 eller nyere. Nye Animoji- og Memoji-funktioner sammen med selfiescener-funktionen kræver iPhone eller iPad Pro med TrueDepth-kamera.

Mediemateriale

Billeder af Clips 2.1

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

media.dk@apple.com

33 42 22 36