åbner i nyt vindue
UPDATE 9. september 2022

Apple gør det nemt at bestille de helt nye iPhone 14-, Apple Watch- og AirPods Pro-modeller

Kunderne kan forudbestille iPhone 14-modellerne i dag og spare op til 5.145 kroner ved ombytning af deres gamle enhed
De nye iPhone 14-, Apple Watch- og AirPods Pro-modeller vises.
Kunderne kan nu forudbestille de helt nye iPhone 14-, Apple Watch- og AirPods Pro-modeller på apple.com og i Apple Store-appen.
Fra og med i dag kan kunderne forudbestille alle de avancerede iPhone 14-modeller på apple.com og i Apple Store-appen. iPhone 14, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max bliver tilgængelige i butikkerne og til levering fra og med fredag den 16. september. iPhone 14 Plus bliver tilgængelig i butikkerne og til levering fra og med fredag den 7. oktober.
Apple Watch Series 8 – med markedets bedste sundhedsfunktioner – og det redesignede Apple Watch SE kan bestilles i dag på apple.com og i Apple Store-appen, og de er tilgængelige i butikkerne og til levering fra og med den 16. september. Det helt nye robuste og effektive Apple Watch Ultra, som også fås online og i Apple Store-appen, kan købes i butikkerne fra og med fredag den 23. september. AirPods Pro kan bestilles fra i dag og kan købes i butikkerne fra og med den 23. september.
Kunder, som køber direkte fra Apple i butikken eller online, kan få personlig rådgivning fra en Apple-ekspert til at købe og indstille en ny enhed. De kan også benytte sig af Apples praktiske leverings- og afhentningsmuligheder, særlige tilbud fra udbydere og gode bytteværdier.

Det bedste sted at købe Apple-produkter

Apple Stores er et sted, hvor fællesskaber kan mødes og give kunderne chancen for at købe de nyeste produkter, tale med erfarne medarbejdere eller endda lære nye færdigheder med programmer som Today at Apple. Apple-medarbejdere kan hjælpe kunderne med at vælge den rette enhed og finansieringsmulighed og med at indstille kundernes nye enhed, bl.a. med at overføre data og aktivere et mobilabonnement. På denne måde får kunderne en enestående oplevelse i butikken og online på apple.com/dk/store.
Apple gør det nemt for kunderne at udforske Apple-produkter og -tilbehør – personligt, online og via personlige anbefalinger i Apple Store-appen.

Spar op til 5.145 kroner på den helt nye iPhone 14

Takket være særlige tilbud fra udbyderne, finansieringsmuligheder og Apples Trade In-ordning kan kunderne nu blive ejere af iPhone-enheder på endnu flere måder.
iPhone bevarer sin værdi i årevis, og kunderne kan spare op til 5.145 kroner på iPhone 14-modellerne ved ombytning af deres gamle enhed online på apple.com.
Apples Trade in-ordning er hurtig og enkel. Kunderne kan aflevere en kvalificeret Apple-enhed og få op til 5.145 kroner i tilskud til at købe en ny. Kunderne kan vælge mellem et øjeblikkeligt tilskud til et fremtidigt køb eller et Apple Gift Card, de kan bruge når som helst på apple.com. Til dem, der ombytter produkter hjemmefra, sender Apple en forudbetalt kasse til at pakke og sende den gamle enhed i. Som altid gælder det, at hvis enheden ikke er kvalificeret til et tilskud, sørger Apple for at genbruge den helt gratis.

Nem indstilling af enhed og dataoverførsel

Apple lancerer også en ny side på apple.com, der giver kunderne en nem vejledning til at aktivere deres nye iPhone og overføre data fra deres gamle enhed.
Når en kunde skifter til iPhone fra Android, gør appen Move to iOS det nemmere end nogensinde før at overføre kontakter, beskeder, WhatsApp-indhold, fotos, videoer, mailkonti, kalendere m.m. på en sikker måder. Appen Move to iOS kan hentes gratis fra Google Play Butik.

Tilgængelighedsmuligheder ved køb hos Apple

Til kunder, som er døve eller hørehæmmede, tilbyder Apple SignTime. Denne tjeneste gør det muligt for kunder at kommunikere med AppleCare og Retail Customer Care ved at bruge amerikansk tegnsprog i USA, britisk tegnsprog i Storbritannien eller fransk tegnsprog i Frankrig. Kunder, der besøger en Apple Store, kan også bruge SignTime til at få fjernadgang til tegnsprogstolke uden på forhånd at lave en aftale.
SignTime vises i iPhone.
SignTime gør det muligt for kunder at kommunikere med AppleCare og Retail Customer Care ved at bruge amerikansk tegnsprog i USA, britisk tegnsprog i Storbritannien eller fransk tegnsprog i Frankrig.

Fleksible måder at modtage Apple-produkter på

Når kunderne har købt et produkt online er der mange steder mulighed for levering samme dag eller næste dag.  
Del artikel
  • Tekst i denne artikel

  • Billeder i denne artikel

Pressekontakt

Apple Media Helpline

media.dk@apple.com

33 42 22 36