Apple meddelte i dag, at man udvider ordningen med reparation via selvbetjening til at omfatte MacBook Pro- og iMac-modeller med M3 med understøttelse fra i dag. Siden april 2022 har ordningen til reparation via selvbetjening givet kunder adgang til de samme manualer, originale Apple-reservedele og værktøjer, som benyttes i Apple Stores og hos autoriserede Apple-serviceudbydere.
Apple gør også Apple-diagnosticering til reparation via selvbetjening tilgængelig for MacBook Pro og iMac-modeller med M3 i USA i begyndelsen af næste måned. Kurser i fejlfinding med Apple-diagnosticering, som blev lanceret i slutningen af forrige år for iPhone og Mac, skal give kunderne samme muligheder som Apple-autoriserede serviceudbydere og uafhængige reparationsudbydere for at teste, om enhedernes dele fungerer og yder optimalt, samt identificere, hvilke dele der kan have brug for reparation.
Derudover opdaterer Apple systemkonfigurationsprocessen for alle Mac-modeller, så reparationsprocessen bliver strømlinet og mere effektiv. Mac-brugerne behøver ikke længere at kontakte supportteamet til reparation via selvbetjening for at klare den sidste fase af en reparation, men teamet vil stadig være til rådighed for at hjælpe, hvis der er behov for det. Den opdaterede proces bliver tilgængelig i begyndelsen af næste måned i alle lande, hvor reparation via selvbetjening understøttes.
Reparation via selvbetjening er en del af Apples indsats for at udvide adgangen til reparationer. Vidtstrakt adgang til reparationer spiller en vigtig rolle i forlængelsen af produkters levetid, hvilket gavner både brugerne og miljøet. De fleste brugere, som ikke har erfaring med reparation af elektroniske enheder, opnår stadig den sikreste og mest pålidelige reparation ved at besøge en professionel, autoriseret reparationsudbyder med certificerede teknikere, der bruger originale Apple-reservedele.
De sidste fem år har Apple næsten fordoblet antallet af servicesteder med adgang til Apples originale reservedele, værktøjer og uddannelse, bl.a. med mere end 5.000 uafhængige reparationsudbydere og et globalt netværk af ca. 5.000 autoriserede Apple-serviceudbydere.

Media

  • Tekst i denne artikel