Apple-diagnosticering til reparation via selvbetjening – et softwareværktøj, der giver brugerne mulighed for at foretage fejlfinding af problemer – understøttes nu i 32 europæiske lande, bl.a. Storbritannien, Frankrig, Tyskland og Nederlandene. Diagnosticering blev lanceret i USA i december 2023 og tilbyder brugerne samme muligheder som Apple-autoriserede tjenesteudbydere og uafhængige reparationsudbydere i forhold til at teste, om produkternes dele fungerer og yder optimalt, og hjælper med at identificere, hvilke dele der muligvis skal repareres. Takket være denne ændring understøtter Apple-diagnosticering til reparation via selvbetjening nu iPhone-, Mac- og Studio Display-modeller i 33 lande og på 24 sprog.
Diagnosticering er en del af Apples løbende indsats for at forlænge Apple-produkters levetid. Apple bestræber sig på at tilbyde sikre og prisvenlige reparationsmuligheder, men design og udvikling af langtidsholdbare produkter forbliver den absolutte topprioritet. Den bedste slags reparation for kunderne og planeten er en reparation, der ikke behøver udføres. I dag har Apple offentliggjort et white paper, der forklarer virksomhedens principper for design med henblik på lang levetid – en fin balance mellem produkters holdbarhed og behov for reparation.
Kunderne kan benytte Apple-diagnosticering for at få en bedre forståelse af, om deres produkt skal repareres. De kan begynde sessionen på et andet produkt og tjekke statussen og ydeevnen på den enhed, der muligvis skal repareres. Når sessionen er påbegyndt, og kunderne har fulgt anvisningerne på skærmen, vil de vide, om deres produkter skal repareres, og hvilke dele der skal udskiftes.
Reparation via selvbetjening blev lanceret i april 2022 og giver alle, der har relevant erfaring med reparation af elektronisk udstyr, adgang til de manualer, originale Apple-reservedele og værktøjer, som benyttes i Apple Stores og hos Apple-autoriserede serviceudbydere. Reparation via selvbetjening understøtter 42 Apple-produkter og omfatter nu MacBook Air-modeller med M3. Næste år bliver Canada det 34. land, hvor Apples reparation via selvbetjening tilbydes.

Media

  • Tekst i denne artikel