LAHJAKORTIT, ITUNES CARDIT JA KOODIT, MÄÄRÄRAHAT JA SISÄLTÖKOODIT

Lahjakortteja, iTunes Cardeja ja Koodeja, Tuotekoodeja ja Määrärahoja sekä niiden käyttämätöntä saldoa ei vaihdeta käteiseksi ja niitä ei voida palauttaa takaisinmaksua varten (paitsi edellä määritetyn takaisinmaksukäytännön, joka soveltuu, jos kohde on ostettu iTunes Storesta, mukaisesti tai jos vähittäismyyjä, jolta kohde on ostettu, soveltaa erilaista takaisinmaksukäytäntöä) ellei jokin soveltuva, pakottava lakiperusteinen oikeus oikeuta palautukseen virheellisten tai väärinkuvattujen lahjojen osalta; vaihtaa; jälleenmyydä; käyttää Lahjojen, Lahjakorttien tai iTunes Cardien tai Koodien ostamiseen; Määrärahojen maksamiseen; käyttää ostoihin Apple Online Storessa; tai käyttää Apple Retail Storeissa. Käyttämätön saldo ei ole siirrettävissä.

Suomessa ostetut Lahjakortit, iTunes Cardit ja Koodit, Sisältökoodit ja Määrärahat voidaan lunastaa vain Suomen Kauppojen kautta.

iTunes ei vastaa kadonneista tai varastetuista Lahjakorteista, iTunes Cardeista ja Koodeista, Sisältökoodeista ja Määrärahoista. Vaaranvastuu sähköisesti lähetettävien Lahjakorttien, iTunes Cardien ja Koodien tai Määrärahojen osalta sekä niiden omistusoikeus siirtyvät asiakkaalle Suomessa, kun sähköinen lähetys lähetetään. Vaaranvastuu sähköisesti lähetettävien Sisältökoodien osalta sekä niiden omistusoikeus siirtyvät iTunesilta Luxemburgista, kun sähköinen lähetys lähetetään.

iTunes pidättää oikeuden sulkea asiakastilejä ja vaatia vaihtoehtoisia maksutapoja, mikäli Lahjakortti, iTunes Card ja Koodit, Sisältökoodi tai Määräraha on hankittu vilpillisesti tai sitä on käytetty vilpillisesti Kaupoissa.