PRESSEMELDING 16. april 2012

Nye iPad i salg i Sør-Korea og elleve andre land denne uken

CUPERTINO, California – 16. april 2012 – Apple annonserte i dag at nye iPad, den tredje generasjonen av denne mobile enheten som definerte en helt ny kategori, vil bli tilgjengelig i Sør-Korea og elleve andre land fra fredag 20. april. Nye iPad har en fantastisk, ny Retina-skjerm, Apples nye A5X-chip med firekjerners grafikkbehandling og et iSight-kamera med 5 megapiksler og avansert optikk som lar deg ta fantastiske bilder og ta opp video i 1080p HD. Nye iPad har den samme batteribrukstiden på 10 timer* som gjør at du kan bruke den hele dagen, samtidig som den fortsatt er eksepsjonelt tynn og lett.
I tillegg til Sør-Korea vil nye iPad være tilgjengelig fra fredag 20. april i Brunei, Den dominikanske republikk, El Salvador, Guatemala, Kroatia, Kypros, Malaysia, Panama, Sint Maarten, Uruguay og Venezuela. Fra fredag 27. april vil nye iPad være tilgjengelig i Colombia, Estland, India, Israel, Latvia, Litauen, Montenegro, Sør-Afrika og Thailand.
Nye iPad Wi-Fi og iPad Wi-Fi + 4G** vil være tilgjengelig i svart og hvitt i modeller på 16 GB, 32 GB og 64 GB***. I tillegg er iPad 2 tilgjengelig til en enda rimeligere pris.
*Batteribrukstid er avhengig av enhetsinnstillinger, bruk og andre faktorer. Oppnådde resultat kan variere.
**4G LTE støttes kun på nettverkene til AT&T og Verizon i USA, og på nettverkene til Bell, Rogers og Telus i Canada. Dataabonnementer selges separat.
***Hvis du vil ha informasjon om priser og tilgjengelighet, kontakter du dine lokale Apple-autoriserte forhandlere og distributører.
Apple lager Mac-er, verdens beste personlige datamaskiner, i tillegg til OS X, iLife, iWork og programvare for profesjonelle. Apple leder an i den digitale musikkrevolusjonen med iPod og iTunes Store. Apple har skapt en revolusjon i mobiltelefonmarkedet med iPhone og App Store, og definerer framtiden for mobile medier og databehandlingsenheter med iPad.
Pressekontakter:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8-703 3056
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
+47 99 59 99 50

    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad, Retina og iSight er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.