PRESSEMELDING 10. juli 2012

Nye iPad i salg i Kina fra fredag 20. juli

CUPERTINO, California – 10. juli 2012 – Apple annonserte i dag at nye iPad, den tredje generasjonen av denne mobile enheten som definerte en helt ny kategori, vil bli tilgjengelig i Kina fra fredag 20. juli. Nye iPad har en fantastisk, ny Retina-skjerm, Apples nye A5X-chip med firekjerners grafikkbehandling og et iSight-kamera med 5 megapiksler og avansert optikk som lar deg ta fantastiske bilder og ta opp video i 1080p HD. Nye iPad har den samme batteribrukstiden på 10 timer* som gjør at du kan bruke den hele dagen, samtidig som den fortsatt er eksepsjonelt tynn og lett.
De nye iPad-modellene med Wi-Fi vil være tilgjengelig i svart og hvitt med en anbefalt utsalgspris på $499 (US) for modellen på 16 GB, $599 (US) for modellen på 32 GB og $699 (US) for modellen på 64 GB. iPad med Wi-Fi + Cellular vil være tilgjengelig med en anbefalt utsalgspris på $629 (US) for modellen på 16 GB, $729 (US) for modellen på 32 GB og $829 (US) for modellen på 64 GB. I Kina vil nye iPad være tilgjengelig via Apple Online Store (www.apple.com/no), utvalgte Apple-autoriserte forhandlere og gjennom reservasjoner i Apple Retail Store. Det vil være mulig å reservere hver dag mellom kl. 09.00 og 12.00 fra torsdag 19. juli, for henting neste dag. I tillegg er iPad 2 nå tilgjengelig til en enda rimeligere pris fra kun $399 (US).
*Batteribrukstid er avhengig av enhetsinnstillinger, bruk og andre faktorer. Oppnådde resultat kan variere.
Apple lager Mac-er, verdens beste personlige datamaskiner, i tillegg til OS X, iLife, iWork og programvare for profesjonelle. Apple leder an i den digitale musikkrevolusjonen med iPod og iTunes Store. Apple har skapt en revolusjon i mobiltelefonmarkedet med iPhone og App Store, og definerer framtiden for mobile medier og databehandlingsenheter med iPad.
Pressekontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8-703 3056
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50

    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad, Retina og iSight er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.