PRESSEMELDING 30. november 2012

iPad mini og iPhone 5 kommer til Kina i desember

CUPERTINO, California – 30. november 2012 – Apple annonserte i dag at Wi-Fi-versjonene av iPad mini og fjerde generasjon iPad med Retina-skjerm vil være tilgjengelig i Kina fra fredag 7. desember, og iPhone 5 vil være tilgjengelig fra fredag 14. desember. iPad mini og den nye fjerde generasjon iPad med Retina-skjerm er for tiden tilgjengelig i 42 land, og iPhone 5 er tilgjengelig i 47 land, inkludert USA, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Japan og Storbritannia.
iPad mini er en helt ny iPad-design som er 23 prosent tynnere og 53 prosent lettere enn tredje generasjon iPad, og den har en praktfull 7,9-tommers Multi-Touch-skjerm, FaceTime HD-kamera og iSight-kamera på 5 megapiksler, lynraske trådløse forbindelser* og hele 10 timers batteribrukstid.** Fjerde generasjon iPad har en fantastisk 9,7-tommers Retina-skjerm, en ny Apple-utviklet A6X-chip, FaceTime HD-kamera og lynrask trådløs ytelse*. Både iPad mini og nye fjerde generasjon iPad leveres med iOS 6.
iPhone 5 er tidenes tynneste og letteste iPhone, i en helt ny design som har en praktfull ny 4-tommers Retina-skjerm, en Apple-designet A6-chip for superrask ytelse og lynraske trådløse forbindelser*. Og samtidig har den enda bedre batteribrukstid.** iPhone 5 leveres med iOS 6, verdens mest avanserte mobilplattform med over 200 nye funksjoner, blant annet: Delte bildestrømmer, en helt ny Kart-app, Passbook-organisering og enda flere Siri-funksjoner og -språk.
iPad mini med Wi-Fi er tilgjengelig i svart og skifergrått eller hvitt og sølv og i modeller på 16 GB, 32 GB eller 64 GB. Fjerde generasjon iPad med Wi-Fi er tilgjengelig i svart eller hvitt og i modeller på 16 GB, 32 GB eller 64 GB. I Kina vil iPad mini og fjerde generasjon iPad være tilgjengelig via Apple Online Store (www.apple.com), utvalgte Apple-autoriserte forhandlere og gjennom reservasjoner i Apple Retail Store. Det vil være mulig å reservere hver dag mellom kl. 09.00 og 17.00 fra torsdag 6. desember, for henting neste dag. iPad 2 vil også være tilgjengelig.
iPhone 5 er tilgjengelig i svart og skifergrått eller hvitt og sølv og i modeller på 16 GB, 32 GB eller 64 GB. I Kina vil iPhone 5 være tilgjengelig via Apple Online Store (www.apple.com), utvalgte Apple-autoriserte forhandlere og gjennom reservasjoner i Apple Retail Store. Det vil være mulig å reservere hver dag mellom kl. 09.00 og 17.00, for henting neste dag. iPhone 4S er også tilgjengelig, og iPhone 4 er tilgjengelig gratis med to års bindingstid fra deltakende operatører.
*Nettverkshastigheter avhenger av mobilnettverket. Ta kontakt med operatøren for mer informasjon.
**Batteribrukstid er avhengig av enhetsinnstillinger, bruk og andre faktorer. Faktiske resultater kan variere.
Pressekontakter:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8-703 3056
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50

    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad, Retina, iPhone, Multi-Touch, FaceTime, iSight, Passbook og Siri er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.