PRESSEMELDING 3. desember 2012

iPhone 5 i salg i Sør-Korea og over 50 andre land i desember

CUPERTINO, California – 3. desember 2012 – Apple annonserte i dag at iPhone 5 vil være tilgjengelig i Sør-Korea fredag 7. desember, og i over 50 andre land i løpet av desember, inkludert i Brasil, Russland og Taiwan. iPhone 5 er tidenes tynneste og letteste iPhone, i en helt ny design som har en praktfull ny 4-tommers Retina-skjerm, en Apple-designet A6-chip for superrask ytelse og lynrask trådløs teknologi.* Og samtidig har den enda bedre batteribrukstid.**
iPhone 5 er for øyeblikket tilgjengelig i 47 land, inkludert i USA, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Japan og Storbritannia. iPhone 5 leveres med iOS 6, verdens mest avanserte mobilplattform med over 200 nye funksjoner, blant annet: Delte bildestrømmer, Facebook-integrering, en helt ny Kart-app, Passbook-organisering og enda flere Siri-funksjoner og -språk.
iPhone 5 kommer i enten svart og skifergrått eller hvitt og sølv til en veiledende pris på kr 5190 inkl. mva. (kr 4152 ekskl. mva.) for modellen på 16 GB, kr 6090 inkl. mva. (kr 4872 ekskl. mva.) for modellen på 32 GB og kr 6990 inkl. mva. (kr 5592 ekskl. mva.) for modellen på 64 GB. iPhone 5 vil være tilgjengelig gjennom Apple Online Store (www.apple.com), og Apple-autoriserte forhandlere.
iPhone 4S er tilgjengelig for kun kr 4290 inkl. mva. (kr 3432 ekskl. mva.), og iPhone 4 er tilgjengelig gratis med to års bindingstid fra deltakende operatører.
iPhone 5 vil bli tilgjengelig i Sør-Korea fredag 7. desember, og fredag 14. desember i Albania, Antigua og Barbuda, Armenia, Bahamas, Bahrain, Bolivia, Brasil, Chile, Costa Rica, Ecuador, Filippinene, De forente arabiske emirater, Grenada, Indonesia, Israel, Jamaica, Jordan, Kina, Kuwait, Kypros, Makedonia, Malaysia, Moldova, Montenegro, Panama, Paraguay, Qatar, Russland, Saudi-Arabia, Sør-Afrika, Taiwan, Tyrkia og Venezuela. iPhone 5 vil også bli tilgjengelig fredag 21. desember i Barbados, Botswana, Egypt, Elfenbeinskysten, Guinea, Kamerun, Kenya, Madagaskar, Mali, Marokko, Mauritius, Niger, Senegal, Den sentralafrikanske republikk, St. Kitts, St. Lucia, St. Vincent og Grenadinene, Tunisia, Uganda og Vietnam.
*Nettverkshastigheter avhenger av mobilnettverket. Ta kontakt med operatøren for mer informasjon.
**Batteribrukstid er avhengig av enhetsinnstillinger, bruk og andre faktorer. Faktiske resultater kan variere.
Apple lager Mac-er, verdens beste personlige datamaskiner, i tillegg til OS X, iLife, iWork og programvare for profesjonell bruk. Apple leder an i den digitale musikkrevolusjonen med iPod og iTunes Store. Apple har skapt en revolusjon i mobiltelefonmarkedet med iPhone og App Store, og definerer framtiden for mobile medier og databehandlingsenheter med iPad.
Pressekontakter:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8-703 3056
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50

    © 2012 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Mac, Mac OS, Macintosh, iPhone, Retina, Passbook og Siri er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.