PRESSEMELDING 15. januar 2013

Wi-Fi + Cellular-modeller av iPad mini og fjerde generasjon iPad tilgjengelig i Kina på fredag

BEIJING – 15. januar 2013 – Apple annonserte i dag at Wi-Fi + Cellular-utgavene av iPad mini og den nye fjerde generasjons iPad med Retina-skjerm vil bli tilgjengelig i Kina fra fredag 18. januar. iPad mini og fjerde generasjons iPad er tilgjengelig i mer enn 100 land over hele verden, inkludert USA, Australia, Canada, Kina, Frankrike, Tyskland, Japan og Storbritannia.
iPad mini er en helt ny iPad-design som er 23 prosent tynnere og 53 prosent lettere enn tredje generasjon iPad, og den har en praktfull 7,9-tommers Multi-Touch-skjerm, FaceTime HD-kamera og iSight-kamera på 5 megapiksler, lynrask trådløs ytelse* og hele 10 timers batteribrukstid.** Fjerde generasjons iPad har en fantastisk 9,7-tommers Retina-skjerm, en ny Apple-utviklet A6X-chip, FaceTime HD-kamera og lynrask trådløs ytelse*. Både iPad mini og nye fjerde generasjons iPad leveres med iOS 6.
iPad mini med Wi-Fi + Cellular er tilgjengelig i svart og skifergrå eller hvit og sølv, med 16 GB, 32 GB og 64 GB. Fjerde generasjons iPad med Wi-Fi + Cellular er tilgjengelig i svart eller hvit med 16 GB, 32 GB og 64 GB. I tillegg er iPad 2 også tilgjengelig.
I Kina vil iPad mini og fjerde generasjons iPad være tilgjengelig via Apples Retail Store, Apple Online Store (www.apple.com) og utvalgte Apple-autoriserte forhandlere.
*Nettverkshastigheter avhenger av mobilnettverket. Ta kontakt med operatøren for mer informasjon.
**Batteribrukstid avhenger av enhetsinnstillinger, bruk og andre faktorer. Faktiske resultater kan variere.
Apple lager Mac-er, verdens beste personlige datamaskiner, i tillegg til OS X, iLife, iWork og programvare for profesjonell bruk. Apple leder an i den digitale musikkrevolusjonen med iPod og iTunes Store. Apple har skapt en revolusjon i mobiltelefonmarkedet med iPhone og App Store, og definerer framtiden for mobile medier og databehandlingsenheter med iPad.
Pressekontakter:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8-703 3056
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50

© 2013 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad, Retina, Multi-Touch, FaceTime og iSight er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.