PRESSEMELDING 13. februar 2013

Apple oppdaterer prosessorer og priser for MacBook Pro med Retina-skjerm

CUPERTINO, California – 13. februar 2013 – Apples MacBook Pro med Retina-skjerm blir raskere og rimeligere med oppdaterte prosessorer og lavere utgangspriser. 13-tommers MacBook Pro med Retina-skjerm koster nå fra 11 490 kr med 128 GB flash-lagring, og 12 990 med ny 2,6 GHz-prosessor og 256 GB flash-lagring. 15-tommers MacBook Pro med Retina-skjerm får en raskere 2,4 GHz firekjernet prosessor og toppmodellen med 15-tommers skjerm får en ny 2,7 GHz firekjernet prosessor og 16 GB RAM. Apple annonserte også i dag at 13-tommers MacBook Air med 256 GB flash-lagring får en ny, lavere pris på 10 990 kr.
MacBook Pro med Retina-skjerm har den høyeste oppløsningen som finnes på en bærbar datamaskin. Enten du skal lese e-post, skrive tekst, redigere videoopptak i HD-kvalitet eller arbeide profesjonelt med fotoredigering, vises alt levende, detaljert og skarpt – i en helt egen klasse. MacBook Pro med Retina-skjerm har flash-lagring som er opptil fire ganger raskere enn tradisjonelle harddisker i bærbare, og gir økt pålitelighet, rask oppstart og standby-tid på opptil 30 dager.
Priser og tilgjengelighet
De oppdaterte modellene av MacBook Pro med Retina-skjerm og MacBook Air er tilgjengelige i dag via Apple Online Store (www.apple.com/no/), og Apple-autoriserte forhandlere. Informasjon om priser, tekniske spesifikasjoner, konfigurasjonsvalg og tilbehør er tilgjengelig på www.apple.com/no/macbook-pro og www.apple.com/no/macbookair.
Apple lager Mac-er, verdens beste personlige datamaskiner, i tillegg til OS X, iLife, iWork og programvare for profesjonell bruk. Apple leder an i den digitale musikkrevolusjonen med iPod og iTunes Store. Apple har skapt en revolusjon i mobiltelefonmarkedet med iPhone og App Store, og definerer framtiden for mobile medier og databehandlingsenheter med iPad.
Pressekontakter:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8-703 3056
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50

    © 2013 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Mac, Mac OS, Macintosh, MacBook Pro, Retina og MacBook Air er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.