PRESSEMELDING 24. april 2013

Apple Worldwide Developers Conference starter 10. juni i San Francisco

Billettsalget starter i morgen

CUPERTINO, California – 24. april 2013 – Fra 10. til 14. juni arrangerer Apple den årlige Worldwide Developers Conference (WWDC) i Moscone West i San Francisco, USA. I løpet av denne konferansen, som går over fem dager, vil utviklere fra hele verden få se hva framtiden bringer for iOS og OS X, slik at de kan utvikle nye apper med spennende og innovative funksjoner. I løpet av WWDC vil det også bli holdt over 100 tekniske seminarer som presenteres av over 1000 Apple-ingeniører, labøkter for å hjelpe utviklere med å integrere nye teknologier, i tillegg til populære Apple Design Awards som framhever de beste appene som er tilgjengelig fra App Store og Mac App Store. Billetter til årets WWDC legges ut for salg torsdag 25. april kl. 19.00.
«Vi ser fram til å møte iOS- og OS X-utviklerne på WWDC 2013», sier markedsføringssjef hos Apple, Philip Schiller. «Utviklerne våre har hatt tidenes mest produktive og lønnsomme år, og vi ser fram til å vise dem de nyeste framskrittene innen programvareteknologier og utviklerverktøy som kan hjelpe dem med å lage innovative apper. Vi gleder oss til å gi dem nye utgaver av iOS og OS X på WWDC».
På WWDC skjer blant annet følgende:
• Over 100 tekniske seminarer holdt av Apples ingeniører om en lang rekke teknologispesifikke emner innen utvikling, bruk og integrering av de nyeste iOS- og OS X-teknologiene;
• over 100 teknologilaber med over 1000 Apple-ingeniører som kan assistere utviklerne på kodenivå, gi innsikt i praktiske utviklingsteknikker og gi hjelp med hvordan utviklere kan utnytte iOS- og OS X-teknologiene i appene sine;
• de nyeste innovasjonene, funksjonene og egenskapene i iOS og OS X og hvordan funksjonalitet, ytelse og design i en app kan forbedres;
• muligheten til å komme i kontakt med tusenvis av andre iOS- og OS X-utviklere fra hele verden – i fjor var over 60 land representert;
• spennende og inspirerende lunsjseminarer med framtredende og innflytelsesrike personer innen teknologi, vitenskap og underholdning, og
• Apple Design Awards som anerkjenner iPhone-, iPad- og Mac-apper som har utmerket seg med tekniske løsninger, innovasjon og design.
Utviklere kan kjøpe billetter, få oppdateringer og mer informasjon på WWDC-nettstedet (developer.apple.com/wwdc).
Press Contacts:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8-703 3056
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
+47 99 59 99 50

    © 2013 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Mac, Mac OS, Macintosh, OS X, App Store, iPhone og iPad er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.