PRESSEMELDING 30. mai 2013

Justin Timberlake, Thirty Seconds to Mars, Jack Johnson, Jessie J og en rekke andre populære artister opptrer på iTunes Festival i London

LONDON – 30. mai 2013 – Apple annonserte i dag at verdensstjerner som Justin Timberlake, Thirty Seconds to Mars, Jack Johnson og Jessie J er blant artistene som opptrer påårets iTunes-festival i London. Over 60 artister og band skal opptre på den legendariske Roundhouse-konsertscenen i løpet av september med konserter hver eneste kveld. Konsertene kan ses både live og i opptak av millioner av iOS-brukere over hele verden på iPhone, iPad og iPod touch, i iTunes på datamaskinen og i fantastisk HD-kvalitet med Apple TV. Billetter er gratis for de som har vunnet konkurranser.
«Årets iTunes-festival er den beste noen gang med et utrolig utvalg av verdensstjerner og lovende artister», sier Eddy Cue, Apples Senior Vice President of Internet Software and Services. «Musikkentusiaster fra hele verden vil få en fantastisk måned fylt med musikk, enten de er i London på Roundhouse eller bruker iOS-enheten sin. Det er en stor ære at så mange anerkjente artister vil delta under årets festival.»
Musikkentusiaster fra hele verden, inkludert USA, Australia, Brasil, Canada, Europa, Japan og Mexico, kan vinne billetter til iTunes-festivalen i konkurranser som arrangeres av lokale mediepartnere. I Storbritannia kan du vinne festivalbilletter via iTunes Festival-appen og iTunes Store i tillegg til utvalgte mediepartnere, inkludert Channel 4, Global Radio og Metro.
Da den første iTunes-festivalen gikk av stabelen på London’s Institute of Contemporary Arts i 2007 deltok blant annet Sir Paul McCartney, Amy Winehouse og Crowded House. Siden da har over 370 artister opptrådt live foran mer enn 370 000 publikummere og flere titalls millioner via nettet og TV. Andre artister som har deltatt, er blant annet Adele, Coldplay, Foo Fighters, Alicia Keys, Paul Simon, Jack White og Oasis. Konserter kan kjøpes og lastes ned på iTunes Store.
Pressekontakter:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8-703 3056
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50

    © 2013 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Mac, Mac OS, Macintosh, iTunes, iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV og iTunes Store er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.