PRESSEMELDING 12. september 2013

Burberry bruker iPhone 5s under Runway-showet for våren/sommeren 2014

Burberry og Apple samarbeide for å dele opplevelsene fra Runway-showet

CUPERTINO, California og LONDON – 12. september 2013 – Apple og Burberry annonserte i dag at iPhone 5s brukes til å ta og dele fantastiske bilder og videoer før, under og etter Runway-showet til Burberry som arrangeres i London mandag 16. september. Burberry bruker det helt nye iSight-kameraet på iPhone 5s til å ta bilder og ta opp video med høy kvalitet fra catwalken, produktpresentasjonene og bak kulissene. Dette samarbeidet innebærer en ny retning for hvordan Burberry kommuniserer med kundene sine, og en betydelig endring i hvordan de produserer og deler innholdet sitt.
«Med iPhone 5s er det enda enklere å ta flotte bilder med verdens mest populære kamera,» sier Greg Joswiak, Apples vice president of iPhone & iOS Product Marketing. «Det gir oss stor glede å se de flotte bildene og den fenomenale HD-videoen Burberry har produsert med det helt nye iSight-kameraet.»
«Dette samarbeidet befester vårt forhold og vår delte visjon når det kommer til design og håndverk. Vi deler en lidenskap for å lage vakre produkter og skape følelsesmessige erfaringer gjennom teknologi, noe som har gjort det eksepsjonelt spennende å utforske mulighetene som finnes i iPhone 5s,» sa Christopher Bailey, Burberrys Chief Creative Officer. «Det er inspirerende å tenke på hva dette kan føre til i fremtiden når det gjelder å utforske kombinasjonen av fysiske og digitale opplevelser.»
Gjennom bilder og video som er produsert kun med iPhone 5s, kan forbrukere over hele verden ta del i oppkjøringen til showet, og i selve showdagen, på Burberrys kanaler på sosiale medier og påwww.burberry.com fra og med i dag. I tillegg kan kundene se programmet live mandag 16. september kl. 15.30 påwww.burberry.com.
Tilgjengelighet
iPhone 5s er tilgjengelig i gull, sølv og stellargrå og vil være tilgjengelig i USA, Australia, Canada, Frankrike, Hongkong, Japan, Kina, Puerto Rico, Singapore, Storbritannia og Tyskland fredag 20. september.
Burberry, verdens ledende aktør på det digitale luksusmarkedet, har sitt hovedkvarter i London. Burberry ble startet i 1856, er notert på London-børsen (BRBY.L) og er en del av FTSE 100-indeksen.
Burberry Prorsum Runway-showet for våren/sommeren 2014 vil finne sted på mandag 16. september kl. 15.30, og vil vises live og være tilgjengelig ved behov påwww.burberry.com.
Pressekontakter:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8-703 3056
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50
Maria Vostrikova
PR-chef
Europa, Midtøsten, Indien og Afrika
BURBERRY
St Albans House
57-60 Haymarket
London
SW1Y 4QX
T: +44 20 3367 3602
M:+44 7771342398
Maria.Vostrikova@burberry.com

    © 2013 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Mac, Mac OS, Macintosh, iPhone og iSight er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.