PRESSEMELDING 19. februar 2014

Apple presenterer iTunes Festival på SXSW – fem fantastiske kvelder, fem fantastiske show

CUPERTINO, California – 19. februar 2014 – Apple kunngjorde i dag at den første iTunes Festival i USA skal avholdes 11.–15. mars med en enestående rekke verdensstjerner. iTunes Festival på SXSW finner sted på ACL Live på Moody Theater, innspillingsstedet for musikk-TV-serien Austin City Limits. Blant artistene som kommer, er listetopper som Coldplay, Imagine Dragons, Pitbull, Keith Urban, ZEDD og flere som annonseres senere. Alle de fem kveldene på iTunes Festival kan strømmes gratis både direkte og i ettertid via iTunes Store på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og PC. Opptredenene kan også ses via iTunes Festival-appen på en iOS-enhet eller med Apple TV i praktfull HD.
«iTunes Festival i London har blitt en fremragende måte for Apple å dele sin forkjærlighet for musikk med kundene på», sier Eddy Cue, Apples Senior Vice President for Internet Software and Services. «Vi er spente på den fantastiske rekken med artister som skal opptre, og SXSW er et perfekt sted for den første iTunes Festival i USA.»
På iTunes Festival i London har mer enn 400 artister spilt foran over 430 000 fans og flere titalls millioner til på nettet. Opptredenene kan kjøpes og lastes ned på iTunes Store. Du finner mer informasjon om artistrekken for iTunes Festival påwww.itunes.com/festival.
Pressekontakter:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8-703 3056
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50

    © 2014 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Mac, Mac OS, Macintosh, iTunes, iTunes Store, iPhone, iPad og iPod touch er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.