PRESSEMELDING 1. april 2014

iPad Air og iPad mini med LTE tilgjengelig i Kina i dag

BEIJING – 1. april 2014 – Apple® kunngjorde i dag at TD-LTE-kompatible modeller av iPad Air™ og iPad mini™ med Retina®-skjerm fra og med i dag er tilgjengelige for kunder i Kina, som dermed får LTE-ytelse* på iPad®. De nye iPad-modellene gir kundene mulighet til å koble til vår tids mest avanserte mobildatanettverk med lynraske hastigheter, slik at brukerne kan surfe på nettet og laste ned e-post og apper raskere enn noen gang.
Modeller av iPad Air og iPad mini med Retina-skjerm som har støtte for TD-LTE, støtter også mobilstandarden TD-SCDMA, og har i likhet med eksisterende WLAN + Cellular-modeller av iPad Air og iPad mini med Retina-skjerm støtte for Delt Internett-tilkobling og annen avansert trådløsteknologi (GSM/EDGE, DC-HSDPA, HSPA+) som gir kunder i Kina rask trådløs tilgang uavhengig av hvilken iPad-modell de velger.
iPad Air har praktfull 9,7-tommers Retina-skjerm i en tynn og lett design. iPad Air er presist konstruert, slik at den veier under en halv kilo. Den smale rammen rundt skjermen gjør innholdet enda mer imponerende. iPad mini med Retina-skjerm har 7,9-tommers skjerm med like mange bildepunkter som en 9,7-tommers iPad, noe som gir sylskarp tekst og sylskarpe detaljer på en skjerm som er 35 prosent større enn på 7-tommers nettbrett. iPad Air og iPad mini med Retina-skjerm har kraftig og strømeffektiv Apple-utviklet A7-chip med fullverdig 64-bits arkitektur, lynrask trådløsteknologi med innebygd WLAN, støtte for raske trådløse nettverk verden rundt og utrolige 10 timers batteritid,** i tillegg til iOS 7 med hundrevis av enestående funksjoner og mer enn 500 000 apper som er spesialutviklet for iPad.
WLAN-modeller av iPad Air fåes i sølv og stellargrå til en veiledende pris på 3588 (RMB) for 16 GB-modellen, 4288 (RMB) for 32 GB-modellen, 4988 (RMB) for 64 GB-modellen og 5688 (RMB) for 128 GB-modellen. WLAN + Cellular-modeller av iPad Air som har støtte for TD-LTE, kommer i tillegg til eksisterende WLAN + Cellular-modeller av iPad Air i Kina til en veiledende pris på 4488 (RMB) for 16 GB-modellen, 5188 (RMB) for 32 GB-modellen, 5888 (RMB) for 64 GB-modellen og 6588 (RMB) for 128 GB-modellen. WLAN-modeller av iPad mini med Retina-skjerm, i sølv eller stellargrå, er tilgjengelige til en veiledende pris på 2888 (RMB) for 16 GB-modellen, 3588 (RMB) for 32 GB-modellen, 4288 (RMB) for 64 GB-modellen og 4988 (RMB) for 128 GB-modellen. WLAN + Cellular-modeller av Pad mini med Retina-skjerm som har støtte for TD-LTE, kommer i tillegg til eksisterende WLAN + Cellular-modeller av iPad mini med Retina-skjerm i Kina til en veiledende pris på 3788 (RMB) for 16 GB-modellen, 4488 (RMB) for 32 GB-modellen, 5188 (RMB) for 64 GB-modellen og 5888 (RMB) for 128 GB-modellen. I tillegg tilbys iPad med Retina-skjerm, dem rimeligste 9,7-tommers iPaden, i svart eller hvit til en veiledende pris på 2888 (RMB) for WLAN-modellen på 16 GB og 3788 (RMB) for WLAN + Cellular-modellen på 16 GB. Den originale iPad mini i sølv eller stellagrå tilbys til 2098 (RMB) for WLAN-modellen på 16 GB og 2988 (RMB) for WLAN + Cellular-modellen på 16 GB. I Kina er alle iPad-modeller tilgjengelige via Apple Retail Store-butikker, Apple Online Store (www.apple.com/cn) og utvalgte autoriserte Apple-forhandlere. 
*Nettverkshastigheter avhenger av mobilnettverket. Ta kontakt med operatøren for mer informasjon.
**Batteritid avhenger av enhetsinnstillinger, bruk og andre faktorer. Faktiske resultater kan variere.
Pressekontakter: 
Carolyn Wu
Apple
carolyn_wu@apple.com
+861 085255952
Trudy Muller
Apple
tmuller@apple.com
+1 (408) 862-7426

    © 2014 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad Air, iPad mini, Retina og iPad er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.