PRESSEMELDING 18. august 2015

Apple Music Festival arrangerer fantastiske konserter for fans over hele verden i september

Ti kvelder med spektakulære liveopptredener av Pharrell Williams,
One Direction, Florence + The Machine, Disclosure med flere.

LONDON – 18. august 2015 – Apple kunngjorde i dag at Pharrell Williams, One Direction, Florence + The Machine og Disclosure er blant hovedattraksjonene på Apple Music Festival, som arrangeres i The Roundhouse i London i september. Apple viser konsertene gratis til musikkfans over hele verden – direkte eller i opptak på Apple Music. Apple Music Festival bringer fansen enda nærmere favorittartistene sine med sendinger på Beats 1 i tillegg til nyheter og videoer av artistene bak scenen på Apple Music Connect.
 
«I år hadde vi lyst til å gjøre noe virkelig spesielt for musikkfans», sier Eddy Cure, ansvarlig for internettprogramvare og -tjenester hos Apple. «Apple Music Festival er ti utrolige kvelder med de aller største slagerne fra verdens beste artister, som gir konserter og kommuniserer direkte med fansen på Connect og Beats 1.»
 
Apple Music er en intuitiv app som samler alt du elsker med musikk, på ett sted. Beats 1 er Apples aller første direktesendte radiostasjon, og er utelukkende viet til musikk og musikkultur. Med Apple Music Connect kan artister dele tekster, backstagebilder og videoer, og til og med slippe de nyeste singelene sine til fansen rett fra iPhone.
 
«Jeg er så takknemlig for å kunne opptre på Apple Music Festival. The Roundhouse er en historisk arena, med en spesiell energi fra publikum. Takk for at jeg får opptre!» – Pharrell Williams
 
«Det blir deilig å komme tilbake til London, og vi gleder oss til å opptre for fansen i the Roundhouse og rundt omkring i verden via Apple Music! Vi ses!» – Niall, One Direction
 
«Vi gleder oss til å spille på årets Apple Music Festival i fantastiske Roundhouse!» – Florence + The Machine
 
«Vi gleder oss utrolig til å spille for aller første gang på Apple Music Festival i The Roundhouse, som er en av favorittarenaene våre i London. Det er også samme dag som albumet vårt kommer ut, så det blir en ekstra spesiell opplevelse.» – Disclosure
 
Apple Music Festival strekker seg over ti dager, fra 19.–28. september. Innbyggere i Storbritannia kan søke om å vinne billetter på Apple Music eller gjennom mediepartnere som London Evening Standard. Apple var vertskap for iTunes Festival i London i åtte år, og har i anledning lanseringen av Apple Music endret navnet til Apple Music Festival. Brukerne kan se Apple Music Festival via Apple Music eller iTunes på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller i imponerende HD-kvalitet på Apple TV.
 
Siden den første iTunes Festival gikk av stabelen på Londons Institute for Contemporary Arts i 2007, har mer enn 550 artister spilt for mer enn en halv million fans og titalls millioner andre på nettet. Artister som tidligere har opptredd, er Adele, Beck, Coldplay, Elton John, Foo Fighters, Justin Timberlake, Kings of Leon, Lady Gaga, Katy Perry, Maroon 5, Muse, Sir Paul McCartney og mange flere.
 
For oppdateringer, billetter og annen informasjon, kan du gå til www.applemusicfestival.com eller bli med i samtalen på Apple Music Connect.
 
Hvis du vil finne ut mer om Apple Music Connect og Beats 1, kan du gå til www.apple.com/no/music/connect og www.apple.com/no/music/radio.
 
Apple revolusjonerte personlig teknologi med lanseringen av Macintosh i 1984. I dag er Apple ledende på nyskapning med iPhone, iPad, Mac og Apple Watch. Apples tre programvareplattformer, iOS, OS X og watchOS, leverer sømløse opplevelser på tvers av alle Apple-enheter, og gir brukerne banebrytende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apple har 100 000 ansatte som brenner for å skape verdens beste produkter og etterlate seg verden i en bedre stand.
 
Pressekontakter:
Erik Yström
Apple
eriky@apple.com
+46 (0)8-703 30 48
 
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50    © 2015 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Apple Music, Beats 1, iPhone, iTunes, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.