PRESSEMELDING 31. august 2015

Apple og Cisco samarbeider om tilrettelegging for bedriftsbrukere av iOS

CUPERTINO, California og SAN JOSE, California – 31. august 2015 – Apple og Cisco kunngjorde i dag et partnerskap for å tilrettelegge for bedriftsbrukere av iOS. Gjennom partnerskapet skal Cisco-nettverk optimaliseres for iOS-enheter og -apper, slik at iPhone integreres med Ciscos bedriftsmiljøer og det skapes unike samarbeidsmuligheter på iPhone og iPad.
 
«iOS er verdens beste mobile plattform, og nesten alle dagens Fortune 500- og Global 500-selskaper har iOS sentralt i sin mobile strategi», sa Tim Cook, adm. dir. i Apple. «iPhone og iPad har blitt nødvendige verktøy for den moderne arbeidsstyrken, og de endrer måten jobben blir gjort på. Sammen med Cisco tror vi at vi kan gi bedrifter verktøyene de trenger for å få mest mulig ut av iOS og hjelpe ansatte til å bli enda mer produktive ved hjelp av enhetene de allerede elsker.»
 
«95 prosent av selskapene på Fortune 500-listen bruker Cisco Collaboration og Cisco-nettverk for å hjelpe teamene sine til å bli mer produktive», sa John Chambers, styreformann i Cisco. «Ved å samarbeide om utvikling og markedsstrategi kan vi tilby våre felles kunder muligheten til å bruke det fantastiske Cisco-miljøet sømløst på iOS-enhetene sine. Sammen skal vi hjelpe bedrifter med å bli mer produktive og effektive.»
 
Det stilles stadig større krav til infrastrukturer i bedrifter. Derfor skal Cisco-nettverkene og iOS-enhetene optimaliseres for å fungere mer effektivt og pålitelig sammen, slik at brukerne kan få enda mer ut av dem.
 
Apple og Cisco samarbeider også om å gjøre iPhone til et enda bedre verktøy for forretningssamarbeid i Ciscos tale- og videomiljøer, slik at de ansatte får et sømløst grensesnitt mellom iPhone og kontortelefonen.
 
Med Apples hjelp skal Cisco levere opplevelser som er spesialutviklet for iOS, på tvers av mobile, skybaserte og stedsbaserte samarbeidsverktøy som Cisco Spark, Cisco Telepresence og Cisco WebEx, for å tilrettelegge for sømløst samarbeid og nye møteopplevelser.
 
Ciscos ledende løsninger hjelper bedrifter med å benytte morgendagens muligheter ved å skape kontakt der det tidligere ikke har vært noen. Cisco gir land, byer, bransjer og bedrifter over hele verden muligheten til å holde følge med den digitale utviklingen og overgangen til Internet of Everything (IoE). Med ca. 70 000 samarbeidspartnere har Cisco et svært godt utgangspunkt for å gi kundene neste generasjon av produkter og løsninger for nettverk, sikkerhet, datasentre og samarbeid som hjelper dem med å oppnå sine mål. Se oppdaterte nyheter påhttp://thenetwork.cisco.com.
 
Apple revolusjonerte personlig teknologi med lanseringen av Macintosh i 1984. I dag er Apple ledende på nyskapning med iPhone, iPad, Mac og Apple Watch. Apples tre programvareplattformer, iOS, OS X og watchOS, leverer sømløse opplevelser på tvers av alle Apple-enheter, og gir brukerne banebrytende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apple har 100 000 ansatte som brenner for å skape verdens beste produkter og etterlate seg verden i en bedre stand.
 
Pressekontakter:
Erik Yström
Apple
eriky@apple.com
+46 (0)8-703 30 48
 
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50
Linda Horiuchi
Cisco
lhoriuch@cisco.com
+ 1 (646) 674-7310

    © 2015 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, iPhone og iPad er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.