PRESSEMELDING 25. august 2016

Apple Music Festival lyser opp London i september med ti fantastiske, musikkfylte kvelder

Alicia Keys, Bastille, Britney Spears, Calvin Harris, Chance the Rapper, Elton John, Michael Bublé, OneRepublic, Robbie Williams og The 1975 er blant artistene som spiller på festivalens tiårsjubileum

LONDON – 25. august 2016 – I dag kunngjorde Apple at Apple Music Festival returnerer til Londons legendariske Roundhouse i september for en kjempefest i anledning festivalens tiårsjubileum, med liveopptredener fra artister utvalgt av Apple Music, for fans over hele verden.
Den endelige listen med artister ble lagt frem i dag av Julie Adenuga, radiovert i London-avdelingen av Beats 1 – en Apple Music-radiostasjon som spiller den beste musikken hver eneste dag. I løpet av Apple Music Festival lar Apple Music fansen komme tettere på favorittartistene sine – med eksklusive spillelister, artistnyheter og intervjuer bak kulissene i hele september. Ti dager med storslåtte konserter kommer til å være tilgjengelig – både direktesendt og i opptak – for Apple Music-medlemmer i 100 land via iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC, Apple TV og Android-telefoner.
«De siste ti årene har festivalen trukket de største og beste artistene fra hele verden til London og inn i hjemmene til millioner av musikkfans», sier Oliver Schusser, Apples sjef for internasjonalt innhold. «Årets Apple Music Festival bygger videre på denne fantastiske arven, og vi kunne ikke vært mer gira over å ha nok en utrolig liste med artister, nå som vi skal feire tiårsjubileet vårt!»
Artistene som skal opptre på Apple Music Festival, er minst like entusiastiske:
«Jeg elsker London, og elsker å opptre på Roundhouse! Jeg gleder meg til å se dere der. Det kommer til å bli magisk!» – Alicia Keys
«Det er mange grunner til at vi gleder oss til å få spille på Apple Music Festival, men særlig fordi det kommer til å være vår første ordentlige konsert i London etter at vi slapp det nye albumet vårt, Wild World. Roundhouse er et flott konsertlokale, og det er i hjembyen vår, så jeg kan ikke tenke meg noe bedre sted å spille nye låter for publikum for første gang.» – Bastille
«Jeg gleder meg til å komme tilbake til London, som betyr noe helt spesielt for meg, og jeg ser virkelig frem til å opptre på Apple Music Festival. De feirer jo 10-årsjubileum! Det blir en kanonbra fest.» – Britney Spears
«Jeg gleder meg masse til å opptre på årets Apple Music Festival på Roundhouse i London, og også til at fans over hele verden kan se showet direktesendt på Apple Music.» – Calvin Harris
«Det er utrolig å få spille på Roundhouse. Jeg elsker London, og kan nesten ikke vente med å dele en fantastisk opplevelse på Apple Music Festival med fansen!» – Elton John
«Vi ser frem til å komme tilbake til det ikoniske Roundhouse i år for å spille på Apple Music Festival, en av favorittfestivalene våre, og fremføre de nye låtene våre for fansen!» – OneRepublic
«Vi gleder oss veldig til å delta på årets Apple Music Festival. Det var en stor opplevelse å opptre på Roundhouse i 2013, og vi er supergira over at vi får komme tilbake i år også.» – The 1975
Apple Music Festival arrangeres fra 18. til 30. september. Fans som bor i Storbritannia, kan delta i premietrekninger for å vinne billetter via Apple Music og utvalgte partnere.
Apple Music er en intuitiv app som samler de beste måtene å lytte til musikk på – på ett og samme sted. Mer enn 15 millioner betalende abonnenter hører allerede på håndplukkede spillelister basert på musikken de elsker, får høre ny musikk før alle andre og oppdager nye artister – hver eneste dag. 
Hvis du vil ha oppdateringer og mer informasjon, kan du gå til www.applemusicfestival.com eller delta i diskusjonen ved å bruke #AMF10 på de offisielle Apple Music-kanalene i sosiale medier.
Pressekontakter:
Erik Yström
Apple
eriky@apple.com
+46 (0)8-703 30 48
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50
 

    © 2016 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Apple Music, Beats 1, iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.