PRESSEMELDING 28. september 2016

Apple og Deloitte samarbeider om å sette fart på fornyelse av bedrifter med iPhone og iPad

Deloitte oppretter ny Apple-avdeling for å hjelpe bedrifter med å utvikle og rulle ut iPhone- og iPad-løsninger

CUPERTINO, California og NEW YORK – 28. september 2016 – Apple og Deloitte kunngjorde i dag et samarbeid som har den hensikt å hjelpe selskaper med raskt og enkelt å forvandle måten de arbeider på, ved å maksimere kraften, brukervennligheten og sikkerheten som virksomheten får med iOS, iPhone og iPad. Som del av samarbeidet skal Deloitte utarbeide en banebrytende Apple-avdeling med over 5000 strategiske rådgivere som kun fokuserer på å hjelpe bedrifter med å effektivisere virksomheten – fra kunderettede funksjoner som salg, servicearbeid og rekruttering til FoU, lagerstyring og kontorsystemer.
Apple og Deloitte kommer også til å samarbeide om utviklingen av et nytt tjenestetilbud fra Deloitte Consulting som har fått navnet EnterpriseNext. Denne tjenesten skal hjelpe kunder med å utnytte iOS-økosystemet med maskinvare, programvare og tjenester til det fulle i virksomheten. Det nye tilbudet er myntet på å hjelpe kunder med å utrede muligheter innenfor sine respektive bransjer og skreddersy løsninger ved hjelp av rask utvikling av prototyper.
«Vi vet at iOS er den beste mobilplattformen for bedrifter fordi vi selv har dratt stor nytte av den, med over 100 000 iOS-enheter og 75 spesialutviklede apper i bruk blant Deloittes ansatte», sier Punit Renjen, administrerende direktør i Deloitte Global. «Den engasjerte Apple-avdelingen vår kommer til å tilby internasjonale selskaper den ekspertisen og de ressursene de trenger for at de mobile arbeidsstyrkene skal få mest mulig ut av iPhone, iPad og det kraftige iOS-økosystemet, samt hjelpe dem med å nå målene sine og øke effektiviteten og produktiviteten.»
«Som bransjeledende innen digital transformasjon er Deloitte en ideell samarbeidspartner. Selskapet har satt sammen et Apple-team med strategiske rådgivere som skal hjelpe kunder med å revolusjonere måten de jobber på, ved hjelp av iOS, iPhone og iPad», sier Apple-sjef Tim Cook. «iPhone og iPad har endret arbeidsrutinene i utallige virksomheter. Og gjennom dette samarbeidet kan vi hjelpe enda flere bedrifter med å dra nytte av den fantastiske funksjonaliteten som kun økosystemet av Apple-produkter kan levere.»
EnterpriseNext fra Deloitte Consulting har rådgivere fra flere enn 20 bransjer og kan tilby følgende tjenester til kunder:
  • EnterpriseNext Value Maps for iOS, som hjelper kunder med å kartlegge mulighetene for utrulling av iPhone og iPad innenfor sine respektive bransjer, samkjøre mobilløsninger og prioritere digitale ressurser.
  • EnterpriseNext Workshops for iOS, som tar ideer fra prototyper til skreddersydde iOS-løsninger.
  • iOS-arkitekter, -designere og -utviklere, som holder til i Deloitte Digital Studios verden rundt, og som kan lage iOS-apper av høy kvalitet som er lette å rulle ut og som kan integreres sømløst med eksisterende bedriftsplattformer, blant andre ERP, CRM, analyse og HR.


Du finner mer informasjon om det nye samarbeidet mellom Apple og Deloitte på: www2.deloitte.com/apple  eller apple.com/ipad/business/ .
Apple revolusjonerte personlig teknologi med lanseringen av Macintosh i 1984. I dag er Apple ledende på nyskapning med iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Apples fire programvareplattformer – iOS, macOS, watchOS og tvOS – gir en sømløs opplevelse på alle Apple-enheter, og utruster kundene med banebrytende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apple har 100 000 ansatte som brenner for å skape verdens beste produkter og etterlate seg verden i en bedre stand.
Deloitte er en av verdens største profesjonelle tjenesteleverandører og bransjeledende innen digital transformasjon. Gjennom et nettverk av flere enn 244 000 fagfolk, bransjespesialister og samarbeidspartnere skal Deloitte hjelpe kundene sine med å snu kompliserte bedriftsutfordringer til muligheter for vekst og målbar effekt.  De markedsledende teamene våre hjelper organisasjoner med å ta steget inn i den digitale tidsalderen. Du finner mer informasjon på Deloittes amerikanske nettsted: www2.deloitte.com/us/en.html.
«Deloitte» er i dette dokumentet en kortform av Deloitte Consulting LLP, et datterselskap av Deloitte LLP. Du finner en detaljert beskrivelse av selskapsstrukturen til Deloitte LLP og datterselskapene på www.deloitte.com/us/about. Enkelte tjenester kan kanskje ikke benyttes til å attestere kunder i henhold til regler og forskrifter som gjelder for offentlig regnskap.

Pressekontakter:
Erik Yström
Apple
eriky@apple.com
+46 (0)8-703 30 48
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50
Heather Graubard
Deloitte Digital
hgraubard@deloitte.com
(206) 214-8698
 

    © 2016 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, iPhone og iPad er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.