PRESSEMELDING 24. oktober 2016

Apple Watch Nike+, den perfekte treningspartneren, kommer i salg fredag 28. oktober

Fås med unike urskiver, Nike Sport Band-remmer og den nye Nike+ Run Club-appen

CUPERTINO, California og BEAVERTON, Oregon – 24. oktober 2016 – Apple og Nike kunngjorde i dag at Apple Watch Nike+ kommer i salg fredag 28. oktober. Apple Watch Nike+ kombinerer alle de unike funksjonene til Apple Watch Series 2 med den nye Nike+ Run Club-appen. Den motiverer deg til å løpe, du får veiledning fra verdensledende trenere og idrettsutøvere, og den gir deg treningsplaner som tilpasser seg din hverdag og fremgang. Apple Watch Nike+ har unike Nike Sport Band-remmer og urskiver inspirert av Nikes karakteristiske font, som enkelt kan tilpasses med nyttige apper som Aktivitetsringer, Puls, Stoppeklokke og Været, slik at brukerne raskt kan få god oversikt.
«Løping er en av verdens mest populære aktiviteter for å holde seg i form og ivareta helsen, og med Apple Watch Nike+ blir løpere enda mer motivert til å nå målene sine», sier Apples driftssjef, Jeff Williams. «Mottakelsen så langt har vært formidabel, og vi gleder oss til å se Apple Watch Nike+ på håndleddene til kundene våre fra og med fredag.»
«Apple og Nike deler en lidenskap for å gjøre livet enklere og morsommere, og vi er glade for å kunne tilby en bedre løpeopplevelse til forbrukere verden rundt», sier Trevor Edwards, administrerende direktør i Nike. «Apple Watch Nike+ er en kraftig enhet som med Nike+ Run Club-appen gir løpere på alle nivåer et enkelt treningsverktøy. Den er nok et eksempel på at Nike brenner for å lage nyskapende treningsprodukter.»
Apple Watch Nike+ har, som alle Apple Watch Series 2-modeller, innebygd GPS som registrerer fart, distanse og løperute – selv om du ikke har med deg iPhone. Det er enkelt å lese målinger.på den mest lyssterke skjermen Apple noensinne har laget. Og hvis du bestemmer deg for å ta deg en dukkert i bassenget etter løpeturen, er det greit å vite at Apple Watch Nike+ tåler vann ned til 50 meter.*  Nike+ Run Club-appen er sømløst integrert med Apple Watch Nike+ og gir deg daglig motivasjon med smarte løpepåminnelser, utfordringer fra venner og varsler som forteller deg når været er bra nok til at du bør komme deg ut. Med en rask titt får du oversikt over treningsdata, inkludert fart, distanse og puls, og gjennom deling av løpsoppsummeringer kan appen oppfordre til litt vennlig konkurranse. Brukerne kan til og med sende «fist bumps» til hverandre rett fra håndleddet.
Priser og tilgjengelighet

  • Apple Watch Nike+ vil være tilgjengelig i to forskjellige urkassestørrelser av aluminium, 38 mm og 42 mm, og fås med Nike Sport Band, som er tilgjengelig i fire unike fargekombinasjoner: svart/volt, svart / sval grå, matt sølv / hvit og matt sølv / volt.
  • Apple Watch Nike+ med 38 mm urkasse har en utsalgspris på kr 3 990, og 42 mm urkasse har en utsalgspris på kr 4 290 på Apple.com/no, på Nike.com, i Apple Store-butikker, hos utvalgte Nike-forhandlere, hos utvalgte Apple-autoriserte forhandlere og i utvalgte spesialbutikker og varehus. For å finne ut om den er tilgjengelig i ditt område, kan du gå til www.apple.com/no/apple-watch-nike eller www.nike.com/applewatch.
  • Apple Watch Nike+ kommer i salg fredag 28. oktober i Australia, Belgia, Brasil, Canada, Colombia, Danmark, Finland, Frankrike, Hongkong, India, Irland, Italia, Japan, Kina, Luxembourg, Macao, Malaysia, Mexico, Monaco, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Russland, Singapore, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia, Sør-Afrika, Sør-Korea, Taiwan, Thailand, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, Ungarn, USA og Østerrike.
  • Apple Watch Nike+ kommer i salg lørdag 29 oktober i Bahrain, De forente arabiske emirater, Hellas, Kuwait, Oman, Qatar og Saudi-Arabia.
  • Apple Watch Nike+ kommer i salg søndag 30. oktober i Israel.
  • Nike Sport Band er kun tilgjengelige med Apple Watch Nike+-modeller, og selges ikke separat.
  • Apple Watch Nike+ krever iPhone 5 eller nyere med iOS 10 eller nyere. Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige i alle områder eller på alle språk.
  • Alle kunder som kjøper Apple Watch Nike+ fra Apple, får tilbud om personlig oppsett**, enten i butikken eller på nett, for å konfigurere og tilpasse nye Apple Watch med kalendere, varslinger, apper og mer til.
  • Alle som vil vite mer om Apple Watch Nike+ eller watchOS 3, kan melde seg på gratis workshoper som tilbys i alle Apple Store-butikker.


*Apple Watch Series 2 har en vannbestandighetsrangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at den kan brukes til aktiviteter nær vannoverflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. Apple Watch Series 2 skal derimot ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann. Remmer i rustfritt stål eller skinn er ikke vannbestandige.
**I de fleste land.
NIKE, Inc., basert i nærheten av Beaverton i Oregon, er verdens ledende designer, markedsfører og distributør av fottøy, klær, utstyr og tilbehør utviklet for et stort utvalg idretts- og treningsaktiviteter. Heleide NIKE, Inc.-datterselskaper inkluderer Converse Inc., som designer, markedsfører og distribuerer fottøy, klær og tilbehør for en atletisk livsstil, og Hurley International LLC, som designer, markedsfører og distribuerer fottøy, klær og tilbehør innenfor surfer- og ungdomssegmentet. Du finner mer informasjon om Nikes økonomiske forhold og annen finansinformasjon på http://investors.nike.com. Du kan også besøke http://news.nike.com/ og følge @Nike på sosiale medier.
Apple revolusjonerte personlig teknologi med lanseringen av Macintosh i 1984. I dag er Apple ledende på nyskapning med iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Apples fire programvareplattformer – iOS, macOS, watchOS og tvOS – gir en sømløs opplevelse på alle Apple-enheter og utruster kundene med banebrytende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apple har 100 000 ansatte som brenner for å skape verdens beste produkter og etterlate seg verden i en bedre stand.
Pressekontakter:
Erik Yström
Apple
eriky@apple.com
+46 (0)8-703 30 48
Andreas Rødland
andreas@apeland.no
99 59 99 50
 


© 2016 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, Apple Watch, iPhone, watchOS og Apple Store er varemerker for Apple. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for sine respektive eiere.