PRESSEMELDING 5. juni 2017

Apple presenterer splitter nye App Store

Lekker, ny design og helt nye faner – I dag, Spill og Apper – med spennende innhold og artikler

Splitter nye App Store har fått ny design, spennende innhold og artikler som oppdateres daglig i en ny I dag-fane. I tillegg har den også nye Spill- og Apper-faner.
San Jose, California — Apple lanserte i dag splitter nye App Store, designet fra grunnen av for å gjøre det enklere å finne nye spill og apper. Nydesignede App Store er full av spennende saker og redaksjonelt innhold. Den har fått en ny I dag-fane som oppdateres daglig, i tillegg til nye Spill- og Apper-faner. Fengslende saker, dyptgående intervjuer, nyttige tips og samlinger av uunnværlige apper og spill fremhever Apples unike perspektiv og bidrar til å informere, hjelpe og inspirere kunder hver eneste dag. App Store-kunder har lastet ned mer enn 180 milliarder apper, og Apple har betalt ut mer enn 70 milliarder amerikanske dollar til utviklere siden App Store ble lansert i 2008. Det er verdens mest aktive marked for programvare.
Mer enn 180 milliarder apper er lastet ned fra App Store fra mer enn 500 millioner ukentlige besøkende.
«Sammen med det fantastiske utviklersamfunnet vårt har vi gjort App Store til verdens beste app-plattform. Mer enn 500 millioner unike brukere besøker den hver uke», sier Philip Schiller, global markedsføringssjef hos Apple. «Nå har vi tatt alt vi har lært fra App Store i løpet av de siste ni årene, og puttet det inn i en lekker ny design. Alle elementer i nye App Store er mer innholdsrike, ser bedre ut og har blitt mer engasjerende.»

I dag

Alt starter med I dag-fanen, et daglig stoppested for all informasjon om spill, apper og appkultur. Gjennom dyptgående artikler og intervjuer fylt med lekre illustrasjoner og videoer vil App Stores globale redaktørteam dele historiene bak appene og spillene som endrer måten vi lever på, og utviklerne med ideer som forvandler og former verdenen vi lever i. I I dag-fanen vil du finne eksklusive premierer, nye utgivelser og et nytt blikk på gamle favoritter, i tillegg til tips og veiledninger som hjelper kundene med å bruke appene på innovative måter.

Spill og apper

Spill er den mest populære kategorien i App Store, og nå har den et helt eget område.
Spill er den mest populære kategorien i App Store, og med den nye designen får vi et eget sted kun for spillene. Den vil inneholde anbefalinger om nye utgivelser og oppdateringer, spennende videoer, topplister kun for spill og håndplukkede samlinger. Det blir nå mye enklere å navigere gjennom mer enn en halv million tilgjengelige spill, slik at man kan finne det perfekte spillet – uansett om man er nybegynner eller dedikert gamer
Apper-fanen har anbefalinger, videoer, håndplukkede samlinger og kategorier – og helt egne applister.
Apper får også egne faner, slik at kundene finner alt de trenger, bruker og liker – fra fotografering og økonomi til shopping, sosiale medier og mye mer. Apper-fanen vil – akkurat som Spill-fanen – inneholde anbefalinger, videoer og håndplukkede samlinger i 24 kategorier, i tillegg til egne applister.

Oppdateringer og Søk

Søk er forbedret og har nå tilgang til det redaksjonelle innholdet fra I dag, Spill og Apper.
Oppdateringer-fanen gir kundene muligheten til raskt å se hvilke endringer er blitt gjort i favorittappene og -spillene deres i den nyeste oppdateringen. Søk-fanen er forbedret og inneholder redaksjonelt innhold fra I dag, Spill og Apper. Søk etter navn, kategori, utvikler eller emne. Du vil motta relevante resultater for apper og spill i tillegg til redaksjonelle artikler, samlinger og kjøp i app.

Produktsiden for apper

Apple har gitt produktsidene for apper en helt ny design slik at det mest engasjerende innholdet og den viktigste informasjonen fremheves.
Hver app i App Store har en egen produktside. Apple har gitt opplevelsen en ny design, slik at utviklere kan fremheve appene sine med mer engasjerende innhold, slik at kundene ser det viktigste innholdet før de laster ned appen. Utviklere kan sende inn opptil tre videoer som viser fram appen og opptil fem skjermbilder. Disse kan nå lokaliseres, slik at kunder i alle land kan få en tilpasset versjon av videoen. Anerkjennelser som Redaktørens utvalgte og plasseringer på topplister fremheves, i tillegg til Kjøp i app og kunderangeringer og -anmeldelser.

Kjøp i app

Apple har også gjort det enklere å finne kjøp i app i App Store. Kjøp i app vises på produktsiden til appen og i søkeresultatene, og redaktørene kan fremheve dem i I dag, Spill og Apper. Kundene kan nå begynne å gjøre kjøp i app allerede i App Store, og de kan gå direkte til utviklerens app eller spill for å fullføre kjøpet.

Tilgjengelighet

Nye App Store kommer i iOS 11. Førlanseringsversjonen av iOS 11 for utviklere er tilgjengelig for medlemmer av iOS Developer Program på developer.apple.com fra og med i dag, og et offentlig betaprogram blir tilgjengelig for iOS-brukere senere denne måneden på beta.apple.com. iOS 11 blir tilgjengelig i høst som en gratis programvareoppdatering for iPhone 5s og nyere, alle iPad Air- og iPad Pro-modeller, femte generasjon iPad, iPad mini 2 og nyere og sjette generasjon iPod touch. Du finner mer informasjon på apple.com/no/ios/ios-11-preview. Funksjoner kan bli endret. Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i alle områder eller på alle språk.

Media

Media

Bilder av nye App Store

Pressekontakt:

Andreas Rødland

media.no@apple.com

22 82 34 80

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80