OPPDATERING 12. mars 2018

Apple kjøper opp Texture, en abonnementstjeneste for digitale magasiner

Apple kunngjorde i dag at de har signert en avtale om oppkjøp av Texture, Next Issue Media LLCs abonnementstjeneste for digitale magasiner, som gir lesere ubegrenset tilgang til sine favorittblader mot en månedlig abonnementsavgift.  
Texture har en katalog med 200 av verdens beste magasiner, så abonnentene kan velge og vrake mellom kvalitetsartikler og hele utgaver av favorittbladene sine. Med Texture kan brukerne lese magasinene de allerede kjenner og liker, i tillegg til at de kan utforske nytt innhold som passer interessene deres.  
«Vi er svært glade for å ønske Texture velkommen i Apple-familien. Tjenesten har en imponerende katalog med magasiner fra verdensledende utgivere», sier Eddy Cue, ansvarlig for internettprogramvare og -tjenester hos Apple. «Vi ønsker å videreformidle kvalitetsjournalistikk fra pålitelige kilder og bidra til at magasiner kan fortsette å produsere vakkert utformet og engasjerende innhold for leserne sine.»  
«Jeg er svært glad for å kunne fortelle at Next Issue Media og den prisbelønte appen Texture nå blir kjøpt opp av Apple», sier John Loughlin, administrerende direktør i Next Issue Media og Texture. «Texture-teamet og selskapets nåværende eiere, Condé Nast, Hearst, Meredith, Rogers Media og KKR, er svært fornøyde og gleder seg over denne utviklingen. Vi kan ikke forestille oss en bedre eier eller fremtid for tjenesten.»  
Siden lanseringen i 2010 har Texture vokst til å bli den ledende abonnementstjenesten for digitale magasiner. Tjenesten gjør det mulig for abonnenter å lese noen av verdens mest populære magasiner når de er på farten. I 2016 kom Texture med på Årets beste-listen til App Stores redaktørteam, som kaster glans over de mest nyskapende appene og spillene for iOS-brukere.   

Pressekontakt

Andreas Rødland

media.no@apple.com

22 82 34 80

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80