OPPDATERING 19. september 2018

iPhone XS og iPhone XS Max: anmeldelsene er klare

iPhone Xs og iPhone Xs Max ved siden av animert tekst fra anmeldelser.
Anmeldere over hele kloden har nå rukket å teste iPhone XS og iPhone XS Max. Her er noen av anmeldelsene:
Mashable
«Den forbedrede maskinvaren i kameraet kombinert med en ny automatisk teknologi kalt Smart HDR, som drives av Neural Engine og bildesignalprosessoren i A12 Bionic-chipen, betyr at du får det beste fra avansert kameraoptikk og digital fototeknologi.»
TechCrunch
«Prosessorytelsen er fenomenal i verdens første mobiltelefon med 7 nm arkitektur. Ytelsestestene av iPhone Xs viser at den kan sammenlignes med raske bærbare datamaskiner, og den har høyere ytelse enn iPhone X.»
Daring Fireball
«iPhone kan ikke konkurrere med systemkameraer når vi snakker om linse- og sensorkvalitet. Langt derifra. Det er i strid med fysikkens lover. Men de tradisjonelle kameraselskapene kan ikke konkurrere med Apple når det gjelder chiper og programvare, og kameraene deres kan ikke måle seg med iPhone hva gjelder internettilkobling og deling – og de er langt ifra like praktiske å ha med seg. Jeg tror at chiper og programvare kommer til å vinne i det lange løp.»
The New York Times
«Apple har gjort en fantastisk jobb med å øke skjermstørrelsen uten at det har gått på bekostning av tykkelsen og brukervennligheten til [iPhone] XS Max. … Telefonen har fått forbedret ergonomi og gir en bedre brukeropplevelse generelt.»
Best Products
«[iPhone XS og iPhone XS Max] er en perfekt blanding av design, praktfullt håndverk, bransjeledende ytelse og en sømløs og intuitiv brukeropplevelse.»
Hypebeast
«Det er virkelig deilig å bruke en ny enhet som er optimalisert for hastighet. Tiden det tar å åpne en app, kan utgjøre forskjellen mellom å glemme en idé eller ei. Med iPhone Xs Max kan jeg utføre oppgaver raskere, og kameraet virker mer avansert enn noen gang tidligere. Alle disse små tingene er kjærkomne oppdateringer som forenkler den kreative arbeidsprosessen min.» – Virgil Abloh, grunnlegger av OFF-WHITE og kunstnerisk leder ved Louis Vuitton
Medium
«Apple tar ledelsen i kamerakappløpet. Smart HDR bruker kamerasensoren, bildesignalprosessoren og Neural Engine – som alle har fått ytelsesforbedringer – til å ta noen av de beste HDR-bildene jeg noensinne har sett.»
Tom’s Guide
«iPhone XS og iPhone XS Max klarer [å komprimere en 2 minutter lang 4K-video til 1080p] på bare 39 sekunder. … Galaxy S9+ brukte 2 minutter og 32 sekunder på å utføre oppgaven, og det er den raskeste Android-telefonen vi har testet. … Testene våre viser at Phone XS og iPhone XS Max kan takke A12 Bionic-prosessoren for at de er de raskeste telefonene på markedet.»
Dailymail.com
«Alt fra den lynraske prosessoren til det oppdaterte kameraet og de kraftige høyttalerne gjør at [iPhone] XS føles raskere, mer responsiv og mer gjennomtenkt enn alle tidligere iPhone-modeller.»
TechRadar
«iPhone XS er perfekt for dem som ønsker en rask, kraftig og imponerende smarttelefon – ikke bare Apple-fans.»
HardwareZone
«Noe av det beste med iPhone-bilder er de sterke, naturtro fargene. iPhone XS øker fargekvaliteten enda et par hakk.»
Sydney Morning Herald
«Den lekre OLED-skjermen gjør inntrykk. Faktisk er hele telefonen ganske fristende.» – Mags King, bilderedigerer i Sydney Morning Herald
Kunder kan forhåndsbestille iPhone XS og iPhone XS Max på apple.com/no og i Apple Store-appen. iPhone XS og iPhone XS Max blir tilgjengelig fra og med fredag 21. september på apple.com/no, i Apple Store-appen og i Apple Store-butikker, og de kan også kjøpes hos Apple-autoriserte forhandlere og utvalgte operatører (prisene kan variere).

Pressekontakter

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

22 82 34 80

Rebecca Goodchild

rgoodchild@apple.com

22 82 34 80