OPPDATERING 15. oktober 2018

Adobe viser frem Photoshop CC på iPad og nye apper for kreative fagfolk

En iPad-skjerm som viser redigeringsvinduet i Photoshop CC.
Med Photoshop CC på iPad kan brukerne åpne og redigere PSD-filer med Photoshops velkjente bilderedigeringsverktøy, og blant annet bruke det kjente Photoshop-lagpanelet.
I dag på Adobe MAX viste Adobe frem Photoshop CC på iPad. Project Aero, som er et verktøy der utviklere kan lage AR-opplevelser, og tegneappen Project Gemini ble også demonstrert. Adobe lanserte i tillegg Premiere Rush CC, den første brukervennlige alt-i-ett-appen for videoredigering for skapere på sosiale medier.
  • Photoshop CC på iPad har fått nytt design med moderne berøringsfunksjonalitet og har like mye kraft og presisjon som versjonen som brukes på stasjonære PC-er. Med Photoshop CC på iPad kan brukerne åpne og redigere PSD-filer med Photoshops velkjente bilderedigeringsverktøy, og blant annet bruke det kjente Photoshop-lagpanelet. Med Photoshop CC (kommer først til iPad i 2019) på flere enheter kan du begynne arbeidet på en iPad og sømløst fullføre alle redigeringene med Photoshop CC på en stasjonær PC via Creative Cloud.
  • Adobe viste frem Project Aero, et nytt AR-redigeringsverktøy som kan brukes på flere enheter, der utviklere kan lage opplevelser med utvidet virkelighet. Project Aero er den første AR-appen som er laget for designere og kunstnere, og den ble for første gang vist frem på scenen under Apples Worldwide Developer Conference tidligere i år. Project Aero gjør det mulig å lage optimale AR-opplevelser og styrker kreative brukere til å plassere digitalt innhold i den virkelige verden. På Adobe MAX viste Adobe frem fremtidens AR-drevne butikk og avslørte spennende muligheter med engasjerende designopplevelser.
  • Project Gemini er en ny app som er laget for å gjøre tegne- og malearbeidsflyter raskere på tvers av enheter, og den kommer først til iPad i 2019. Den kombinerer raster, vektor og nye, dynamiske pensler i en enkelt app laget for tegning. Med Project Gemini kan kunstnere bruke og synkronisere favorittbørstene sine i Photoshop, og det fungerer sømløst med Photoshop CC.
  • Premiere Rush CC er utviklet spesielt for skapere av internettvideoer. Appen integrerer opptak, intuitiv redigering og forenklet farge-, lyd- og bevegelsesgrafikk med sømløs publisering til ledende sosiale plattformer som YouTube og Instagram – alt i én brukervennlig løsning. Med Premiere Rush CC trenger ikke innholdsskapere å være eksperter på video, farge eller lyd for å publisere proffe videoer. Premiere Rush CC utnytter kraften i Premiere Pro CC og After Effects CC, har innebygd tilgang til profesjonelt utformede maler med bevegelsesgrafikk i Adobe Stock for å komme raskt i gang og har en Sensei-drevet ettklikksfunksjon for automatisk demping som justerer musikk og normaliserer lyd. Brukerne har tilgang fra hvor som helst, slik at de kan lage interessante videoprosjekter – optimalisert for sosial distribusjon – på én enhet og publisere fra en annen med samme brukeropplevelse på stasjonære PC-er og mobile enheter.

Pressekontakter

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

22 82 34 80

Rebecca Goodchild

rgoodchild@apple.com

22 82 34 80