OPPDATERING 2. oktober 2018

Apple lanserer flere enn 70 nye emojier for iPhone i iOS 12.1

Animasjon som ruller over nye emojier.
Det kommer nye emojier til iPhone, iPad, Mac og Apple Watch denne høsten.
Mer enn 70 nye emojier kommer snart til iPhone, iPad, Apple Watch og Mac, blant annet nye figurer med rødt hår, grått hår og krøllete hår, en ny emoji for skallede personer, nye uttrykksfulle smilefjes og flere emojier for dyr, idretter og matvarer. De nye emojiene får sin debut i utviklerversjonene og de offentlige betaversjonene av iOS 12.1 i dag, og de blir tilgjengelige i kommende programvareoppdateringer for iOS, macOS og watchOS. 
Emojier brukes i kommunikasjon over hele verden. Med iOS 12.1 får tastaturet enda flere figurer som representerer verdens borgere, samt nye emojier for månekake, en rød konvolutt og Det onde øye.
Emojier for softball, lacrosse, frisbee og rullebrett.
Det kommer nye emojier for idretter som softball og lacrosse i iOS 12.1.
Personer som er glad i sport kommer til å like de nye emojiene for softball, frisbee og lacrosse, mens friluftsentusiastene kommer til å sette pris på de nye figurene for bagasje, kompass og tursko. 
De flotte nye emojiene for lama, mygg, svane og vaskebjørn kommer i tillegg til emojiene for kenguru, hummer, papegøye og påfugl, som ble lansert på World Emoji Day, og emojiene for bagel og salt kommer også i tillegg til matvareemojiene for cupcake, salathode og mango.
Emojier for fjes som fryser, kenguru, hummer og fjes som trygler.
En gratis oppdatering av iOS 12.1 gjør det enklere å uttrykke seg i meldinger med nye smilefjes og flere måter å kommunisere på.
Tusenvis av emojier er allerede tilgjengelige i iOS, watchOS og macOS, blant annet uttrykksfulle smilefjes, kjønnsnøytrale figurer, klesplagg, matvarer, dyr, fabeldyr og mye mer. Nye emojifigurer opprettes basert på godkjente figurer i Unicode 11.0. Apple samarbeider med Unicode Consortium om å legge til flere emojier med nedsatt funksjonsevne som tema i Unicode 12.0, som kommer i 2019.

Bilder av emojier i iOS 12.1

Pressekontakter

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80