BILDER 18. oktober 2019

Apple feirer at «Dickinson» kommer til Apple TV+ 1. november

Med Hailee Steinfeld, Jane Krakowski, Toby Huss, Adrian Blake Enscoe, Anna Baryshnikov og Ella Hunt

Ella Hunt, Jane Krakowski, Anna Baryshnikov, Adrian Blake Enscoe, Hailee Steinfeld og Toby Huss på verdenspremieren for «Dickinson».
Skuespillerne i «Dickinson» feirer premieren på den nye serien, som kommer til Apple TV+ 1. november. Fra venstre: Ella Hunt, Jane Krakowski, Anna Baryshnikov, Adrian Blake Enscoe, Hailee Steinfeld, Toby Huss.
Apple feiret «Dickinson» i dag med verdenspremieren som fant sted på St. Ann’s Warehouse i Brooklyn i New York. «Dickinson» kommer eksklusivt til Apple TV+ 1. november. Komiserien, som består av halvtimes episoder, er en dristig utforskning av begrensningene pålagt av samfunn, kjønn og familie. Det hele vises gjennom den opprørske poeten Emily «Dickinson». Serien er skrevet og laget av Alena Smith og er en såkalt «coming-of-age»-historie, satt til 1800-tallet. Emily er den uventede helten for vår generasjon Y.
Serien starter 1. november, og hele sesongen – inkludert alle de ti episodene – blir tilgjengelig for strømming i over 100 land og områder verden over.
Hailee Steinfeld på verdenspremieren av «Dickinson».
Hailee Steinfeld på verdenspremieren av «Dickinson» i Brooklyn i New York.
Jane Krakowski på verdenspremieren av «Dickinson».
Jane Krakowski ankommer verdenspremieren av «Dickinson».
Gus Birney på verdenspremieren av «Dickinson».
Gus Birney på verdenspremieren av «Dickinson».
Alena Smith og Hailee Steinfeld på verdenspremieren av «Dickinson».
Serieskaper og produksjonsleder Alena Smith sammen med hovedrolleinnehaver og produksjonsleder Hailee Steinfeld på verdenspremieren av «Dickinson».
Adrian Blake Enscoe på verdenspremieren av «Dickinson».
Adrian Blake Enscoe på verdenspremieren av «Dickinson».
Hailee Steinfeld på verdenspremieren av «Dickinson».
Apple TV+, den første abonnementstjenesten med kun originalserier, som i tillegg er laget av noen av verdens mest kreative historiefortellere, lanseres 1. november i mer enn 100 land og områder. Tjenesten vil være tilgjengelig på Apple TV-appen på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac og andre plattformer, inkludert på nettet (tv.apple.com), til 59 NOK per måned med en 7-dagers gratis prøveperiode. Kunder som kjøper eller har kjøpt en ny iPhone, iPad, Apple TV, Mac eller iPod touch fra og med 10. september 2019 får ett års abonnement på Apple TV+gratis.1 Fra og med 1. november kan kunder starte ett års prøveabonnement i Apple TV-appen på en enhet med den nyeste programvaren. 

Media

Bilder fra premieren på «Dickinson»

    1 59 NOK per måned etter gratis prøveperiode. Ett abonnement per familiedelingsgruppe. Tilbudet gjelder i tre måneder etter enhetsaktivering, fra 1. november 2019. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres. Se www.apple.com/promo for begrensninger og andre vilkår.

Pressekontakter

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

22 82 34 80

Rebecca Goodchild

rgoodchild@apple.com

22 82 34 80

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80