BILDER 16. oktober 2019

Apple-premiere på «For All Mankind», som kommer til Apple TV+ 1. november

«For All Mankind» er skrevet av Golden Globe-nominerte og Emmy-prisvinnende Ronald D. Moore, og har Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt og Jodi Balfour i rollene

Jodi Balfour, Joel Kinnaman, Sarah Jones, Michael Dorman, Wrenn Schmidt og Shantel VanSanten på premieren på «For All Mankind».
Skuespillerne i serien «For All Mankind» feirer lanseringen av den nye serien, som kommer til Apple TV+ 1. november Fra venstre: Jodi Balfour, Joel Kinnaman, Sarah Jones, Michael Dorman, Wrenn Schmidt, Shantel VanSanten.
Apple hadde premiere på «For All Mankind» i dag på Regency Village Theatre i Westwood i California. «For All Mankind» fra Golden Globe-nominerte og Emmy-prisvinnende Ronald D. Moore er en spennende serie om hva som kunne ha skjedd. Serien kommer eksklusivt til Apple TV+ 1. november. Serien fortelles gjennom livet til astronauter, ingeniører og familiene deres og finner sted i en verden der det globale romkappløpet aldri ble avsluttet, og hvor romprogrammet forble et kulturelt senter for USAs håp og drømmer. 
Fra og med 1. november vil de første tre episodene av «For All Mankind» være tilgjengelige på Apple TV+. Nye episoder kommer ukentlig på fredager.
Ronald D. Moore på premieren på «For All Mankind».
Produksjonsleder Ronald D. Moore på premieren på «For All Mankind».
Ben Nevidi, Maril Davis og Matt Wolpert på premieren på «For All Mankind»
Produsentene Ben Nedivi, Maril Davis og Matt Wolpert møtte opp til premieren på «For All Mankind», som er en av de første originalseriene som lanseres på Apple TV+. Apple TV+ er tilgjengelig i mer enn 100 land og områder ved lansering.
Apple TV+, den første abonnementstjenesten med kun originalserier, som i tillegg er laget av noen av verdens mest kreative historiefortellere, lanseres 1. november i mer enn 100 land og områder. Tjenesten vil være tilgjengelig på Apple TV-appen på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac og andre plattformer, inkludert på nettet (tv.apple.com), til USD 4,99 per måned med en 7-dagers gratis prøveperiode. Kunder som kjøper eller har kjøpt en ny iPhone, iPad, Apple TV, Mac eller iPod touch fra og med 10. September 2019 får ett års abonnement på Apple TV+gratis.1 Fra og med 1. november kan kunder starte ett års prøveabonnement i Apple TV-appen på en enhet med den nyeste programvaren.

Media

Bilder av premieren på «For All Mankind»

    1 USD 4,99 per måned etter gratis prøveperiode. Ett abonnement per familiedelingsgruppe. Tilbudet gjelder i tre måneder etter enhetsaktivering, fra 1. november 2019. Abonnementet fornyes automatisk til det stoppes. Se www.apple.com/promo for begrensninger og andre vilkår.

Pressekontakter

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

22 82 34 80

Rebecca Goodchild

rgoodchild@apple.com

22 82 34 80

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80