åpnes i nytt vindu
OPPDATERING 9. september 2022

Apple gjør det enkelt å bestille de splitter nye modellene av iPhone 14, Apple Watch og AirPods Pro

Kunder kan forhåndsbestille iPhone 14-serien i dag og spare opptil NOK 5 955 med innbytte
Bildet viser den nye iPhone 14-serien, den nye Apple Watch-serien og nye AirPods Pro.
Kunder kan nå forhåndsbestille de nye modellene av iPhone 14, Apple Watch og AirPods Pro på apple.com og i Apple Store-appen.
Fra og med i dag kan kunder forhåndsbestille alle modellene i den avanserte iPhone 14-serien på apple.com og i Apple Store-appen. iPhone 14, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max blir tilgjengelige for levering og kjøp i butikk fra fredag 16. september. iPhone 14 Plus blir tilgjengelig for levering og kjøp i butikk fra fredag 7. oktober.
Apple Watch Series 8 – med klasseledende helsefunksjoner – og den nydesignede Apple Watch SE kan bestilles fra og med i dag på apple.com og i Apple Store-appen, og de blir tilgjengelige for levering og i butikk fra 16. september. Splitter nye, solide og funksjonelle Apple Watch Ultra kan også bestilles på nett og i Apple Store-appen, og den blir tilgjengelig i butikk fra fredag 23. september. AirPods Pro kan bestilles fra og med i dag, og de blir tilgjengelige i butikk fra 23. september.
Kunder som handler direkte fra Apple, enten på nett eller i butikk, kan få personlig rådgivning og hjelp til å kjøpe og sette opp en ny enhet av en Apple-spesialist. De kan også benytte seg av Apples praktiske hente- og leveringsalternativer, spesialtilbud fra operatører og gode innbyttetilbud.

Det beste stedet å kjøpet Apple-produkter

Apple Store-butikker er samlingspunkter for lokalsamfunnet, der kundene kan prøve de nyeste produktene, spørre eksperter om råd og til og med lære nye ting gjennom programmer som Today at Apple. Apple-ansatte kan hjelpe kunder med å velge den enheten og den finansieringsløsningen som passer best for dem, samt sette opp den nye enheten – inkludert overføre innhold og aktivere et abonnement. De er derfor sikret en eksepsjonell handleopplevelse både i butikk og på nett på apple.com/no/store.
Apple gjør det enkelt for kunder å teste ut Apple-produkter og tilbehør – både i butikkene, på nettet og gjennom personlige anbefalinger i Apple Store-appen.

Spar opptil NOK 5 955 på nye iPhone 14

Med spesialtilbud fra operatører, finansieringsløsninger og Apple Trade In-programmet har kundene nå enda flere måter å realisere iPhone-drømmen på.
iPhone holder seg i verdi i årevis, så kunder kan spare opptil NOK 5 955 på iPhone 14-serien ved innbytte – enten på nettet på apple.com eller i en fysisk Apple Store-butikk. Du finner mer informasjon om kvalifikasjonskrav og annet på apple.com/shop/buy-iphone/carrier-offers.
Apple Trade In-programmet er raskt og enkelt å bruke. Kunder som bytter inn en kvalifisert Apple-enhet, kan få opptil NOK 5995 i kredit som de kan bruke på et nytt kjøp. Kundene kan velge mellom en kredit som kan brukes på et fremtidig kjøp, eller et Apple Gift Card de kan bruke når som helst på apple.com eller i sin lokale Apple Store-butikk. Kunder som vil sende inn en enhet hjemmefra, vil motta forhåndsfrankert emballasje som de kan sende den gamle enheten i. Som alltid, hvis en enhet ikke kvalifiserer til innbytte, vil Apple resirkulere den helt gratis.

Enkel enhetskonfigurering og overføring av innhold

Apple lanserer også en ny side på apple.com med veiledning om hvordan kunder kan aktivere sin nye iPhone og overføre innhold fra sin gamle enhet.
For de som bytter til iPhone fra Android, gjør Flytt til iOS-appen det enklere enn noensinne å overføre kontakter, meldinger, WhatsApp-innhold, bilder, videoer, e-postkontoer, kalendre og annet. Flytt til iOS-appen er gratis og kan lastes ned fra Google Play-butikken.

Tilgjengelighetsvalg når du handler hos Apple

Apple tilbyr SignTime for døve og hørselshemmede, som gjør dem i stand til å kommunisere med AppleCare- og Retail Customer Care-ansatte ved hjelp av amerikansk tegnspråk (ASL) i USA, britisk tegnspråk (BSL) i Storbritannia eller fransk tegnspråk (LSF) i Frankrike. Kunder som besøker Apple Store-butikker, kan også bruke SignTime til å få fjerntilgang til en tegnspråktolk, uten å avtale tid på forhånd.
SignTime vises på iPhone.
Med SignTime kan kunder kommunisere med AppleCare- og Retail Customer Care-ansatte ved hjelp av amerikansk tegnspråk (ASL) i USA, britisk tegnspråk (BSL) i Storbritannia eller fransk tegnspråk (LSF) i Frankrike.

Fleksible alternativer for henting og levering av Apple-produkter

Når kundene kjøper noe på nettet eller i Apple Store-appen, kan de velge om de vil hente produktene i en butikk eller få dem levert hjem. Mange steder kan de velge levering samme dag eller neste dag.  

Få mest mulig glede av Apple-enhetene

De som ønsker å lære mer om de nye produktene sine, kan melde seg på gratis Today at Apple-økter – som nå har kommet tilbake til butikkene – for å få tips om hvordan de kan få mest mulig glede av de ulike modellene av iPhone, iPad, Mac og Apple Watch samt programvarefunksjonene på dem. Les mer på apple.com/today.
Del artikkel
  • Teksten i denne artikkelen

  • Bilder i denne artikkelen

Pressekontakter

Linnéa Tunhage

Apple

l_tunhage@apple.com

08-703-30-48

Cathrine Skovly

Apple

cskovly@apple.com

48 28 00 33

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80