åpnes i nytt vindu
OPPDATERING 14. november 2022

Apple News presenterer podkasten «After the Whistle with Brendan Hunt and Rebecca Lowe»

Denne nye miniserien følger VM og ledes av Brendan Hunt (Ted Lasso) og Rebecca Lowe (NBC Sports)
After the Whistle-podkasten i Apple News vist på en iPhone 14 Pro.
After the Whistle har premiere 17. november 2022 og kan lyttes til gratis på Apple News og Apple Podcasts.
Når VM sparkes i gang, vil vertene våre – Brendan Hunt, skuespiller og medskaper av den Emmy-vinnende Apple TV+-serien Ted Lasso, og Rebecca Lowe, sportsanker i NBC Sports – følge turneringen i podkasten «After the Whistle with Brendan Hunt and Rebecca Lowe», en ny miniserie med podkaster fra Apple News. After the Whistle, som produseres i samarbeid med Meadowlark Media, vil gi lytterne en underholdende og informativ tolkning av alt som skjer under VM – sett fra perspektivet til to vaskekte superfans. 
After the Whistle har premiere 17. november 2022 med en innledende episode om turneringen, som starter 20. november. Lytt til podkasten gratis på Apple News for brukere i USA og på Apple Podcasts for brukere i 103 andre land og regioner. Nye episoder kommer flere ganger i uka i timene etter storkampene. I denne serien vil vertene Hunt og Lowe oppsummere alle de store øyeblikkene, krangle om hvorvidt det engelske eller det amerikanske laget er det beste, analysere viktig taktikk, seiere, kontroverser, hendelser utenfor banen og mer. 
«Apple elsker fotball – fra Ted Lasso til Major League Soccer. Nå får vi høre to av sportens mest underholdende stemmer dele tankene sine om de største VM-øyeblikkene med lytterne våre», sier Eddy Cue, ansvarlig for tjenester hos Apple. «Vi er stolte over å kunne gi brukere over hele verden nye måter å følge spenningen på, med After the Whistle og innhold i Apple News.»
Lowe har dekket fotball i Storbritannia og USA i nesten 20 år, og er nå på sin tiende sesong som vert for NBC Sports' dekning av Premier League.
Apple TV-appen vil vise alle 64 kampene på FOX Sports, og Telemundos kringkasting på spansk av hver kamp på Peacock.
Del artikkel
  • Teksten i denne artikkelen

Pressekontakter

Linnéa Wängberg

Apple

l_wangberg@apple.com

08-703-30-48

Cathrine Skovly

Apple

cskovly@apple.com

48 28 00 33

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80