åpnes i nytt vindu
OPPDATERING 11. januar 2023

Her er Apple Business Connect

Verktøyet er gratis og gjør det mulig for bedrifter av alle størrelser å tilpasse måten informasjon vises på i Kart, Meldinger og andre apper
Stedskortet til La Colombe Coffee Roasters vises.
Apple Business Connect er et nytt, gratis verktøy som gjør det mulig for bedrifter å tilpasse stedskortene sine med flotte bilder, viktig informasjon og tilbudsinformasjon.
Apple lanserte i dag Apple Business Connect, et gratis verktøy som gjør det mulig for bedrifter av alle størrelser å endre stedskortet sitt og tilpasse hvordan viktig informasjon vises til mer enn en milliard Apple-brukere i Kart, Meldinger, Siri og andre apper. 
«Vi lagde Business Connect for å gi Apple-brukere verden over mest mulig nøyaktig informasjon for spisesteder, butikker og reisemål med mer», sier Eddy Cue, ansvarlig for tjenester hos Apple. «Apple Business Connect gir hver bedriftseier verktøyene de trenger for å nå direkte ut til kundene og ta mer kontroll over hvordan milliarder av personer ser og bruker produktene og tjenestene deres hver dag.»

Bedre samspill med kundene i Kart

Med Business Connect kan bedrifter verden over direkte administrere informasjonen sin i interaktive stedskort i Kart. De kan legge til og oppdatere bilder og logoer, invitere kunder til å gjøre ting som å bestille mat eller reserve et bord direkte i Kart og vise kundene spesialtilbud.
Showcases, en ny funksjon i stedskortet, hjelper bedrifter med å vise kundene tilbud og intensiver, som sesongmenyer, produkttilbud og mer. Bedrifter kan lett oppdatere denne delen av stedskortet gjennom Business Connect. Funksjonen er tilgjengelig for bedrifter i USA fra og med i dag og vil bli tilgjengelig globalt de kommende månedene. 
Bedrifter kan også gi kundene nyttig informasjon ved å fremheve ting kundene kan gjøre direkte i stedskortet, som å handle gjennom Instacart, reservere et hotellrom gjennom Booking.com eller bestille et bord gjennom OpenTable og mer. Alt med bare et lite trykk.

Registrering i Business Connect

Bedriftseiere kan bruke sin gjeldende Apple ID – eller opprette en ny – for å registrere Business Connect på det selvbetjente nettstedet fra hvilken som helst laptop eller stasjonære datamaskin. Når en bedrift er logget inn og Apple har verifisert bedriften, kan de velge plasseringen(e) sin(e) og starte å oppdatere og tilpasse stedskortet sitt – helt gratis. 
For bedrifter med flere plasseringer inkluderer Business Connect grensesnittet Business Connect API. Det åpner for enkel levering av oppdatert informasjon til Kart i stor skala ved å liste opp byråer som Reputation, Rio SEO, SOCi, Uberall og Yext.
Apple Business Connect-skjermen vises på en MacBook Pro.
Bedriftseiere kan lett registrere seg i Business Connect på det selvbetjente nettstedet og tilpasse informasjonen som vises i ulike Apple-apper.

Apple-verktøy for små bedrifter

Apple Business Connect er designet med tanke på små bedrifter og tilbyr dem den samme tilgangen og muligheten til å tilpasse sitt digitale uttrykk som globale bedrifter. Business Connect utfyller andre Apple-tjenester designet for å hjelpe små bedrifter med å vokse og nå nye kunder, inkludert Tap to Pay on iPhone – som gir bedrifter muligheten til sømløst og sikkert å akseptere Apple Pay, kontaktløse kreditt- og debetkort og andre digitale lommebøker med et lite trykk på iPhonen – og Business Essentials, en abonnementstjeneste som forener enhetsadministrering, døgnåpen support og skylagring.
Del artikkel
  • Teksten i denne artikkelen

  • Bilder i denne artikkelen

Pressekontakter

Linnéa Wängberg

Apple

l_wangberg@apple.com

08-703-30-48

Cathrine Skovly

Apple

cskovly@apple.com

48 28 00 33

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80