åpnes i nytt vindu
Last ned bildet
Apple BKC, den første Apple Store-butikken i India, åpner denne tirsdagen, 18. april, i Mumbai.
MUMBAI Apple ga i dag en forhåndstitt på Apple BKC, den første Apple Store-butikken i India. Apple BKC ligger i Mumbais travle finans-, kunst- og underholdningsdistrikt og kommer til å bli et dynamisk sted hvor kunder kan møtes, utforske Apples produkter og tjenester, nyte godt av ypperlig service og lære hvordan de får mest mulig glede av enhetene sine i gratis Today at Apple-økter.
«Hos Apple står kundene sentralt i alt vi gjør, og teamene våre er glade for å feire dette store øyeblikket med dem når vi nå åpner vår første butikk i India», sier Deidre O'Brien, Apples direktør for detaljhandel. «Apple BKC speiler Mumbais livlige kultur og samler det beste av Apple i en vakker og gjestfri setting som åpner for fellesskap og gode møter.»
Apple BKC sett fra innsiden.
Apple-spesialister er klare til å hjelpe kunder med å lære mer om Apple-produkter og hvordan de bytter til iOS, samt å gå gjennom ulike betalingsløsninger.
Apple BKC vil tilby en spesiell Today at Apple-serie, Mumbai Rising, fra og med tirsdag 18. april – butikkens åpningsdag – og gjennom sommeren. Med disse gratisøktene kan besøkende, lokale artister og kreatører gjøre praktiske aktiviteter med Apple-produkter og -tjenester som hedrer lokalsamfunnet og kulturen.
Forum-delen i Apple BKC vises, med en videovegg og sitteplasser.
Apple BKC vil tilby en spesiell Today at Apple-serie, Mumbai Rising, gjennom sommeren.
Økter i Mumbai Rising-serien inkluderer:
  • Music Lab: Deep Listening in Urban Spaces with Sandunes
  • Photo Lab: Portraits of Resistance with Prarthna Singh
  • Design Lab: Every Poster Tells a Story with Boomranng Studio
  • Art Lab: Drawing Homage to Mumbai with Kohla
Apple BKC er designet for å være den mest strømsparende Apple Store-butikken i verden, med solpanel til eget bruk og nullforbruk av fossilt brensel i driften av butikken. Butikken er driftsmessig karbonnøytral og drives av 100 prosent fornybar energi.
Dronevisning av solcellepanelene hos Apple BKC.
Apple BKC er designet for å være den mest strømsparende Apple Store-butikken i verden, med solpanel til eget bruk og nullforbruk av fossilt brensel i driften av butikken.
Fra venstre til høyre: (1) Det triangelmønstrede taket i tre strekker seg ut over glassveggen og blir en del av overhenget på utsiden, som et speilbilde av det unike geometriske mønsteret i butikken. (2) Hver trebrikke er laget av 408 deler i tre som utgjør 31 moduler per trebrikke. Totalt består taket av 1000 trebrikker.
Fra øverst til nederst: (1) Det triangelmønstrede taket i tre strekker seg ut over glassveggen og blir en del av overhenget på utsiden, som et speilbilde av det unike geometriske mønsteret i butikken. (2) Hver trebrikke er laget av 408 deler i tre som utgjør 31 moduler per trebrikke. Totalt består taket av 1000 trebrikker.
Apple BKC har et triangelmønstret tak i tre som strekker seg ut over glassveggen og blir en del av overhenget på utsiden, som et speilbilde av det unike geometriske mønsteret i butikken. Hver trebrikke er laget av 408 deler i tre som utgjør 31 moduler per trebrikke. Totalt består taket av 1000 trebrikker. Det er over 450 000 individuelle elementer i tre, alle satt sammen i Delhi. Rett innenfor inngangen til butikken er det to stenvegger med sten fra Rajasthan og en 14 meter lang trapp i rustfritt stål som fører opp til den frittbærende mesaninen.
Trappen i rustfritt stål i Apple BKC.
Rett innenfor inngangen til butikken er det to stenvegger med sten fra Rajasthan og en 14 meter lang trapp i rustfritt stål som fører opp til den frittbærende mesaninen.
Besøkende får utforske de omkringliggende utstillingsbordene og avenyene der butikken viser frem siste nytt innen iPhone, Mac, iPad, AirPods, Apple Watch og Apple TV samt tilbehør som AirTag. Apple BKC har også en hentestasjon, som gjør det enda lettere for kunder å legge inn en bestilling på nettet og hente bestillingen når det passer best for dem.
Det er mer enn 100 ansatte hos Apple BKC, som til sammen prater over 20 ulike språk. De står klare til å ta imot kunder fra hele verden og fortelle dem om Apple-produkter og gi råd om hva som best passer til kundens behov samt informere om Apple Trade In-programmet.
Apple BKC-ansatte står i henteområdet inne i butikken.
Apple BKC sine 100 ansatte, som til sammen prater over 20 språk, står klare til å ta imot kundene og yte personlig tilpasset service.
Apple har operert i India i mer enn 25 år og som en del av Apples store engasjement for lokalsamfunnet, fortsetter selskapet med sin langsiktige støtte til Akanksha Foundation, Barefoot College International, Applied Environmental Research Foundation (AERF) og andre.
Apple BKC åpner tirsdag 18. april klokken 11 lokal tid i Mumbai. Kunder oppfordres til å laste ned interaktive tilpassede bakgrunner, høre på en nøye utformet spilleliste for Apple Music BKC og registrere seg for kommende Today at Apple-økter.
Del artikkel

Media

  • Teksten i denne artikkelen

  • Bilder i denne artikkelen

Pressekontakter

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80