åpnes i nytt vindu
TKTK
Kunder går inn i Apple Saket gjennom et lekkert inngangsparti med bord i hvit eik som viser frem Apples produkter og tjenester.
NEW DELHI Apple presenterer i dag Apple Saket, en ny butikk i Indias travle hovedstad New Delhi. Apple Saket er et innbydende sted for kunder å utforske Apples utrolige produktserie og spennende tjenester, motta enestående support fra medarbeidere og delta på gratis Today at Apple-økter for å lære hvordan de kan få mest mulig ut av enhetene sine.
«Vi gleder oss over å kunne gi kundene våre i Delhi det beste med Apple ved å åpne vår andre butikk i India – Apple Saket», sier Deidre O'Brien, Apples direktør for detaljhandel. «Våre dyktige medarbeidere ser frem til å snakke med kunder og hjelpe dem med å finne nye måter å dyrke lidenskapene sine på og være kreative med våre fantastiske produkter og tjenester.»
TKTK
Apple Saket er bygget med kortreiste materialer. Det gjelder også bordene og treveggen.
TKTK
Apple Saket har over 70 dyktige medarbeidere fra totalt 18 delstater i India som til sammen snakker over 15 språk – og alle gleder seg til å kunne hjelpe kunder i Delhi med å utforske og kjøpe de nyeste Apple-produktene.
Apple Saket ønsker kundene velkommen med et lekkert inngangsparti med bord i hvit eik som viser frem Apples produkter og tjenester – samt en trevegg som er produsert i India. Butikken har en egen hentestasjon som gjør det enklere for kundene å bestille på nettet og hente enhetene sine i butikken når det passer dem. I likhet med andre Apple-lokaler er Apple Saket og all annen Apple-virksomhet i India karbonnøytral og forsynes med 100 prosent fornybar energi.
Butikken har over 70 dyktige medarbeidere fra totalt 18 delstater i India som til sammen snakker over 15 språk. De står alle klare til å hjelpe kunder med å utforske og kjøpe de nyeste Apple-produktene, inkludert den nye iPhone 14 i gul med sine kraftige kamerafunksjoner og banebrytende sikkerhetsfunksjoner. 
TKTK
Butikken har en egen hentestasjon som gjør det enklere for kundene å bestille på nettet og hente enhetene sine i butikken når det passer dem.
Hvis kundene trenger support for tekniske problemer eller problemer med maskinvare, kan de bestille time i Genius Bar hos Apple Saket og få hjelp av en ekspert. Genius Bar-avtaler kan bidra med alt fra å sette opp en enhet, gjenopprette en Apple ID, velge et AppleCare-abonnement eller endre abonnementer.
Apple Saket skal være et spennende senter for inspirasjon og utdanning, med kostnadsfrie og daglige økter i butikken gjennom Today at Apple. Øktene vil hjelpe kunder med å bli mer kreative og få mer glede av enhetene sine. De arrangeres av Apple Creatives, som selv er talentfulle kunstnere og skapere, og de kan være alt fra grunnleggende introduksjon til opplæring i profesjonelle programmer.
TKTK
Apple Creatives holder Today at Apple-øktene om programmering rundt runde bord, som gir en mer personlig kundeopplevelse.
Hos Apple Saket finner Today at Apple-øktene om programmering sted rundt runde bord, som gir en mer personlig kundeopplevelse. Apple Saket har et stort utvalg av Today at Apple-økter for fotografer, musikere, kunstnere og splitter nye Apple-kunder, blant annet følgende:
  • Skills: Getting Started with iPhone
  • Tips: Edit Your Photos on iPhone
  • Art Lab for Kids: Make Your Own Emoji
  • Skills: Personalizing Your Apple Watch
  • Tips: Capture Ideas on iPad
Deltakerne kan melde seg på Today at Apple-økter på apple.com/in/today/saket.
Apple Saket åpner torsdag 20. april kl. 10.00 lokal tid i New Delhi. I anledning åpningen kan kundene laste ned eksklusive Apple Saket-bakgrunner, lytte til en skreddersydd Apple Music Saket-spilleliste og registrere seg for kommende Today at Apple-økter.
Del artikkel

Media

  • Teksten i denne artikkelen

  • Bilder i denne artikkelen

Pressekontakter

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80