åpnes i nytt vindu
Butikkmedarbeiderne applauderer de første kundene i Apple Battersea.
Apple Battersea, Apples nyeste butikk i London, ønsker kunder velkommen i historiske Battersea Power Station.
Apple åpnet i dag Apple Battersea inne i historiske Battersea Power Station i London. I butikken, som blir en ny destinasjon for kunder lokalt så vel som globalt, kan man utforske og kjøpe Apples utrolige produktserie, få service og support i særklasse og lære hvordan man får maks utbytte av enhetene sine.
«Butikkene våre er møteplasser der alle i lokalsamfunnet kan komme sammen og bli bedre kjent med Apples fenomenale produkter og tjenester, og vi er utrolig stolte av å kunne betjene enda flere kunder i den nye butikken i Battersea», sier Deirdre O'Brien, Apples direktør for detaljhandel. «Den ligger i første etasje i hovedkvarteret vårt i Storbritannia, og de fantastiske butikk­medarbeiderne våre gleder seg til å yte fremragende support og hjelpe kunder med å få ut sitt kreative potensial.» 
Det vrimler av butikkmedarbeidere og kunder i Apple Battersea i London.
Butikkmedarbeiderne i Apple Battersea feirer den storslagne åpningen med å ta imot butikkens første kunder.
Kunder står ved utstillingsbordet for iPhone i Apple Battersea i London.
Kunder utforsker iPhone 14-serien i Apple Battersea i London.
Lange køer med kunder står utenfor Apple Battersea i London.
Kunder står i kø utenfor Apple Battersea, Apples 40. butikk i Storbritannia.
En kunde prøver 15-tommers MacBook Air i Apple Battersea i London.
En kunde titter på nye 15-tommers MacBook Air.
To kunder poserer med handlenett fra Apple Battersea.
Kunder viser frem handlenettene sine fra Apple Battersea.
Fra venstre til høyre: (1) Kunder kan prøve de nyeste Apple Watch-modellene i Apple Battersea. (2) En kunde prøver AirPods Max, som gir en fremragende lytteopplevelse.
Fra øverst til nederst: (1) Kunder kan prøve de nyeste Apple Watch-modellene i Apple Battersea. (2) En kunde prøver AirPods Max, som gir en fremragende lytteopplevelse.
To kunder titter på iPhone 14-modellene i Apple Battersea.
Kunder tar iPhone 14-modellene i nærmere øyesyn.
Apple Battersea har et særdeles dyktig og kunnskapsrikt team med butikk­medarbeidere som yter service i særklasse til kunder som vil kjøpe og lære mer om de nyeste Apple-produktene, for eksempel splitter nye 15-tommers MacBook Air – verdens beste bærbare datamaskin med 15-tommers skjerm – og Mac Studio med M2 Max og M2 Ultra.
Kunder kan også rådføre seg med butikk­medarbeiderne om ting som å tilpasse Mac, velge en Apple Watch-rem som passer deres særegne stil, sette sitt personlige preg på enheter med gravering, få mer for pengene med Apple Trade In og få hjelp med personlig oppsett.
En butikkmedarbeider betjener en kunde som skal kjøpe en ny MacBook Pro.
Apple-spesialister og butikkmedarbeidere står parat til å hjelpe kunder med å utforske de nyeste produktseriene i Apple Battersea.
En kunde henter bestillingen sin på hentestasjonen i Apple Battersea i London.
Kunder kan hente bestillinger raskt og enkelt ved en egen hentestasjon inne i Apple Battersea i London.
En butikkmedarbeider hjelper kunder med iPhone 14 i Apple Battersea.
En butikkmedarbeider i Apple Battersea viser kunder hvordan de setter opp sine nyinnkjøpte iPhone 14-enheter.
Apple Music feirer åpningen av Apple Battersea med en rekke liveopptredener utenfor butikken fra torsdag til søndag, med lokale artister som JGrrey og Kwaye med flere. I tillegg har Apple Creatives gått sammen med Battersea Arts Centre og Curated Makers om å gi åtte spirende lokale kunstnere i oppdrag å lage kunstverk til samlingene Shot on iPhone og Made on iPad – alle inspirert av Battersea Power Station. Kunder kan se og kjøpe disse kunstverkene i et galleri for lokale kunstnere, Curated Makers, som holder til i samme bygg.
Apple Store-butikker arrangerer gratis og lærerike Today at Apple-workshoper til kunder som vil lære hvordan man får maks utbytte av enhetene sine. Apple Battersea tilbyr i tillegg unike Today at Apple-omvisninger i lokalområdet, der kundene kan slippe kreativiteten løs med foto- og tegnefunksjoner på iPhone og iPad. Besøkende kan velge mellom to skreddersydde kunst-workshoper i Apple Battersea:
  • Photo Tour: Capturing the Story of Battersea Power Station
  • Art Tour: Drawing Perspective at Battersea Power Station
Musikeren JGrrey opptrer på åpningen av Apple Battersea.
JGrrey opptrer på åpningen av Apple Battersea.
Today at Apple tilbyr også grunnleggende innføring i hjelpeteknologi og funksjoner for personer med redusert mobilitet, syn og hørsel. Og gjennom hele sommeren kan familier delta på Apple Camp og designe sin egen drømmeoppfinnelse i Keynote og Freeform på iPad. For dem som er interessert i å lære sammen med familie, venner eller kolleger, er gruppebooking tilgjengelig for Today at Apple-kurs i butikk og på nett.
Apple Battersea er utformet etter prinsippene om universell design for å skape en innbydende og tilgjengelig opplevelse for alle som stikker innom. Den nye butikken har bord og sitteplasser i ulike høyder, teleslynge og en utforming som gir rullestolbrukere mer plass til å navigere. I tillegg har butikken stilrene og lyddempende flater som reduserer visuell og auditiv støy.
En butikkmedarbeider leder en Today at Apple-økt i Apple Battersea i London.
Apple Battersea tilbyr unike Today at Apple-omvisninger i lokalområdet, der kundene kan slippe kreativiteten løs med foto- og tegnefunksjoner på iPhone og iPad.
En kunde står med en butikkmedarbeider i Apple Watch Studio i Apple Battersea i London.
En kunde utforsker Apple Watch Studio sammen med en butikkmedarbeider i Apple Battersea.
Utstillingsbordene i avenyområdet i Apple Battersea i London.
Det nydesignede avenyområdet i Apple Battersea i London er laget for karbonfangst gjennom bruk av tre fra bærekraftig skogdrift.
Kunder kan utforske produkter og tjenester i det nydesignede avenyområdet, som bidrar til karbonfangst gjennom bruk av tre fra bærekraftig skogdrift. I likhet med alle andre Apple Store-butikker drives Battersea av 100 prosent fornybar energi og er karbonnøytral.
Apple Battersea er Apples 40. butikk i Storbritannia og holder åpent fra kl. 10 til 21 mandag til lørdag og fra kl. 12 til 18 på søndager. Kunder kan laste ned interaktive bakgrunner, registrere seg for å prøve Apple TV+ gratis i én måned og utforske et utvalg av TV-programmer, musikk, apper, spill, podkaster, bøker og kommende Today at Apple-kurs på apple.com/uk/today/battersea.
Del artikkel

Media

  • Teksten i denne artikkelen

  • Bilder i denne artikkelen

Pressekontakter

Apple Media Helpline

media.no@apple.com

22 82 34 80