FaceTime og anonymitet

Du kan registrere dit telefonnummer eller Apple‑id, så du kan foretage FaceTime-opkald.
 

FaceTime er designet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du deler.

Privacy Icon

  • FaceTime krypteres fra start til slut. Det telefonnummer eller den e-mailadresse, du bruger, vises for de personer, du kontakter, og du kan vælge at dele dit navn og foto.
  • Apple beholder en begrænset mængde oplysninger om brugen af FaceTime, f.eks. oplysninger om hvornår du forsøgte at foretage et FaceTime-opkald, i op til 30 dage.
  • I nogle områder er det muligt for webbrugere at deltage i FaceTime-opkald via WebRTC.

FaceTime er en Apple-tjeneste, der laver video- eller lydopkald til personer, som også bruger en iOS- eller iPadOS-enhed eller en Mac, eller lydopkald ved hjælp af et Apple Watch eller via en WebRTC-browser. Disse opkald tæller ikke med i din mobiltid.

Vi har udviklet FaceTime til at bruge kryptering fra start til slut. Vi opbevarer aldrig indholdet af FaceTime-opkald.

Du kan logge ind på FaceTime ved hjælp af dit Apple‑id eller bare dit telefonnummer. Hvis du logger ind med dit Apple‑id på din enhed, logges du automatisk ind på FaceTime. Dit Apple‑id eller dine telefonnumre vises til de personer, du kontakter, og andre kan få kontakt med dig vha. dit Apple‑id og dine e-mailadresser eller telefonnumre på din konto. Du kan vælge, hvilke telefonnumre eller e-mailadresser du vil bruge til FaceTime-opkald, i indstillingerne til FaceTime. Du kan tilføje og bekræfte flere kontaktoplysninger på din kontoside til Apple‑id på appleid.apple.com.

Med SharePlay kan du dele oplevelser sammen med andre under FaceTime-opkald vha. apps fra Apple og tredjeparter. Indholdet, som apps deler via SharePlay, krypteres fra start til slut.

Med FaceTime-links kan brugere arrangere et opkald på et senere tidspunkt og invitere deltagere, der bruger Windows- eller Android-enheder, til at deltage via internettet. Webbrugere skal angive et navn og anmode om adgang til FaceTime-opkald. Godkendte brugere, der deltager i opkaldet, kan fjerne webbrugere, inden for de første 30 sekunder efter at vedkommende deltog i opkaldet.

Apple kan registrere og lagre nogle oplysninger relateret til din brug af FaceTime for at drive og forbedre Apples produkter og tjenester:

  • Når du bruger FaceTime, kan Apple lagre oplysninger om din brug af tjenesterne på en måde, der ikke identificerer dig.
  • Apple kan registrere og lagre oplysninger om FaceTime-opkald, f.eks. hvem der blev inviteret til et opkald, og din enheds netværkskonfigurationer, og lagre disse oplysninger i op til 30 dage. Apple logger ikke, om dit opkald blev besvaret, og har ikke adgang til indholdet af dine opkald.
  • Nogle apps på din enhed (herunder FaceTime) kan kommunikere med Apples servere for at afgøre, om andre personer kan kontaktes vha. FaceTime. Når dette sker, kan Apple lagre disse telefonnumre og e-mailadresser, der er knyttet til din konto, i op til 30 dage.

Når du bruger disse funktioner, indvilliger du i, at Apple og dets datterselskaber og repræsentanter overfører, indsamler, vedligeholder, bearbejder og bruger disse oplysninger som beskrevet ovenfor.

Oplysninger indsamlet af Apple vil altid blive behandlet i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik, som kan læses på www.apple.com/dk/privacy

Udgivelsesdato: 12. september 2022