Vurderinger og fotos og anonymitet

Vurderinger og fotos, du bidrager med, er knyttet til dit Apple-id. Billeder uden oplysninger, der kan identificere nogen personligt, kan blive brugt til at forbedre tjenesten, og eksempelbilleder, der ikke opfylder vores betingelser, kan blive brugt til at forbedre vores evne til at filtrere denne type indhold fra i fremtiden. Din omtrentlige lokalitet vil blive sendt til Apple og blive brugt til at bekræfte autenticitet.
 

Vurderinger og fotos giver dig mulighed for at publicere billeder, vurderinger eller andet indhold (“Indsendelser”) til interessante steder (“Interessante steder”) af dit valg.

Privacy Icon

  • Vurderinger og fotos, du deler, er knyttet til dit Apple-id, og vurderinger, der ændres eller fjernes, kan muligvis opbevares i op til to år for at opretholde tjenestens integritet.
  • Dine andre aktiviteter i Kort, uden for Vurderinger og fotos og Rapporter et problem, er ikke knyttet til dit Apple‑id og forbliver tilknyttet tilfældige id’er, der nulstilles automatisk, når du bruger appen.
  • Billeder uden oplysninger, der kan identificere nogen personligt, kan blive brugt til at forbedre produktet og tjenesten, og eksempelbilleder, der ikke opfylder vores betingelser, kan blive brugt til at forbedre vores evne til at filtrere denne type indhold fra i fremtiden.

Vurderinger og fotos og alle Apples tjenester er opbygget helt fra bunden med det formål at beskytte din anonymitet. Vi arbejder hårdt for kun at indsamle de data, vi skal bruge for at gøre din oplevelse bedre. Når vi indsamler data, mener vi, at det er vigtigt for dig at vide, hvad vi indsamler, og hvorfor vi har brug for dem, så du kan vælge på et oplyst grundlag.

Indsendelse af vurderinger og fotos

Du skal have et Apple-id for at indsende noget om en af dine foretrukne seværdigheder. Din omtrentlige lokalitet og dine lokalitetsoplysninger, der er knyttet til dit billede, vil også blive sendt til Apple og vil blive brugt til at bekræfte indsendelsens autenticitet. Dine indsendelser vil blive knyttet til dit Apple-id. Vi indsamler også visse oplysninger om dine indsendelser, såsom brugsanalyse, som ikke er knyttet til dit Apple‑id. Oplysningerne kan ikke bruges til at identificere dig personligt.

Du kan blive krediteret offentligt for alle dine fotos, der vises i Kort, ved at bruge et kaldenavn efter eget valg. Hvis du vælger at blive krediteret, vil dit kaldenavn blive vist på alle de fotos, du indsender til Kort, og det vil være synligt for andre brugere af Kort. Du kan stoppe med at blive krediteret eller ændre dit kaldenavn ved at gå til Kort > [dit billede eller dine initialer] > Indstillinger > Fotokreditering i iOS og iPadOS eller Kort > Indstillinger på Mac og slå Inkluder kreditering fra eller redigere dit kaldenavn. Det kan tage et par dage, før ændringerne træder i kraft.

Du kan også give virksomheder, der leverer fotos til Kort, lov til at bruge de fotos, du føjer til Kort, i virksomhedernes egne produkter og tjenester. Hvis du vælger at give virksomheder lov til at bruge dine fotos, deler Apple fotoene og oplysninger om, hvor de blev taget, men der vil ikke blive delt nogen oplysninger, der kan identificere dig. Hvis du går til Indstillinger > Kort > Fotodeling i iOS eller iPadOS eller til Kort > Indstillinger på Mac og slår Del fotos fra, vil disse virksomheder ikke længere kunne bruge dine fotos. Det kan tage et par dage, før ændringerne træder i kraft.

Når du bruger Vurderinger og fotos, vil billeder, der viser dine personlige oplysninger eller personlige oplysninger om andre (f.eks. billeder, der identificerer en person), muligvis ikke blive accepteret.

Kort kan foreslå, at du indsender en vurdering eller et foto, hvis du for nylig har besøgt eller fotograferet en seværdighed. Disse forslag udføres vha. behandling på enheden og kan ikke læses af Apple. Du kan vælge, at du ikke vil modtage disse forslag på din iOS- eller iPadOS-enhed ved at gå til Indstillinger > Kort og trykke for at slå Vis vurderinger og forslag til fotos fra og på din Mac ved at gå til Kort > Indstillinger > Generelt og fravælge Vis vurderinger og forslag til fotos.

Forbedring af Vurderinger og fotos

I Vurderinger og fotos har vi til hensigt at vise og rangere de mest relevante og forskellige billeder på kortet over seværdigheder. Indsendte billeder kan blive brugt til at forbedre produktet og tjenesten. Inden vi bruger et billede til dette formål, fjerner vi alle oplysninger, der kan identificere nogen personligt, og adskiller indsendelsen fra dit Apple‑id.

Vi har også til hensigt at filtrere indsendelser, der overtræder vores betingelser (www.apple.com/legal/internet-services/maps/ratings-photos). Hvis du indsender denne slags indhold, vil vi enten sørge for, at det ikke bliver publiceret, eller at det bliver sløret. Derudover kan din konto blive blokeret, og i visse tilfælde kontakter vi dig på den e-mailadresse, der er knyttet til dit Apple‑id. Med henblik på at opretholde tjenestens integritet kan et udvalg af billeder, der ikke opfylder vores betingelser, blive brugt til at forbedre vores evne til at filtrere denne type indhold fra i fremtiden.

Deling med tredjeparter

Data, der sendes til Apple, kan blive behandlet og opbevaret af pålidelige tredjepartsudbydere af tjenester.

Opbevaring

Vi opbevarer det indhold, du indsender i Vurderinger og fotos, og lagrer det med dit Apple‑id, medmindre du sletter eller fjerner dette indhold eller sender en anmodning om at få slettet kontoen via Apples anonymitetsportal på privacy.apple.com, eller som lovgivningen foreskriver. Du kan slette dine indsendte fotos samt fjerne eller ændre dine vurderinger vha. appen Kort. Vi opbevarer vurderinger, du ændrer eller fjerner, i op til to år for at opretholde tjenestens integritet. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om, hvordan dine personlige oplysninger bruges i forbindelse med Vurderinger og fotos, eller du gerne vil tale med vores databeskyttelsesansvarlige, kan du kontakte os på www.apple.com/dk/privacy/contact.

Oplysninger indsamlet af Apple vil altid blive behandlet i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik, som kan læses på www.apple.com/dk/privacy

Udgivelsesdato: 12. september 2022