PRESSEMEDDELELSER 5. juni 2017

iMac har fået en stor opdatering, der omfatter mere kraftfuld grafik, hurtigere processorer, Thunderbolt 3 og lysere skærme

MacBook og MacBook Pro er blevet opdateret med hurtigere processorer

iMac med Retina 4K- og 5K-skærme understøtter nu 1 milliard farver.
San Jose, Californien – 5. juni 2017 – Apple opdaterede i dag sine iMac-modeller, så de nu har op til tre gange mere kraftfuld grafik, hurtigere processorer, Thunderbolt 3, hurtigere lagringsmuligheder og lysere Retina-skærme. Dertil har man tilføjet en Retina 4K-skærm og separat grafik til 21,5" iMac-modellen til en pris på 11.499 DKK. iMac definerer en ny standard for stationære computere med sit utroligt tynde kabinet med fine glidende overgange, hurtige processorer og lagring samt en strålende Retina-skærm. iMac leverer kraftfuld ydeevne til 3D-grafik, videoredigering og spil, og i kombination med macOS High Sierra, der kommer til efteråret, bliver iMac en fantastisk platform til at skabe virtuel reality-indhold. I dag har Apple også opdateret MacBook og MacBook Pro med hurtigere processorer, tilføjet hurtigere SSD'er til MacBook og introduceret en ny 13" MacBook Pro til 11.499 DKK.
15" MacBook Pro har nu mere kraftfuld separat standardgrafik.
 “Med store opdateringer til iMac og en genopfriskning af vores MacBook- og MacBook Pro-modeller er Mac-computeren blevet stærkere end nogensinde,” sagde John Ternus, Apples vice president of Hardware Engineering. “iMac får i dag en enorm forøgelse af grafikydeevnen, hurtigere CPU-ydeevne, Thunderbolt 3 og en lysere Retina-skærm med understøttelse af 1 milliard farver. Vi øger også CPU- og SSD-hastigheden på MacBook, tilføjer hurtigere processorer og gør hurtigere grafik til standardudstyr på vores 15" MacBook Pro, og vi introducerer en ny 13" MacBook Pro til 11.499 DKK.”

iMac

Den opdaterede iMac med Retina 5K-skærm omfatter mere kraftfuld grafik, hurtigere processorer, Thunderbolt 3 og lysere skærm.
Den opdaterede iMac indeholder Kaby Lake-processorer på op til 4,2 GHz med Turbo Boost på op til 4,5 GHz og understøtter op til dobbelt så meget hukommelse som den forrige generation. Fusion Drive er nu standardudstyr på alle 27"-konfigurationer og på den eksklusive 21,5" iMac. SSD-lagringsmulighederne er nu op til 50 procent hurtigere, og iMac leveres med Thunderbolt 3, som er den port, der har mest power og potentiale.
Med sine utroligt tynde kabinetter med fine glidende overgange, strålende skærme og hurtige processorer sætter iMac-modellerne standarden for stationære computere.
Grafikken i iMac er helt igennem imponerende, og det gælder nu i endnu højere grad med den nye Radeon Pro 500-grafik med op til 8 GB vRAM. 21,5"-modellen leverer op til tre gange hurtigere ydeevne, og 27"-modellen er op til 50 procent hurtigere.
iMac er også udstyret med den bedste Mac-skærm nogensinde, som nu er 43 % lysere med 500 nits og understøtter 1 milliard farver, der giver en endnu mere levende og virkelighedstro visuel oplevelse.

MacBook og MacBook Pro

MacBook er Apples tyndeste og letteste bærbare computer til brug hele dagen og på farten.
Med tynde og lette design, kraftfuld ydeevne, fantastiske skærme og batteritid til en hel dag leverer Mac-computere verdens bedste bærbare computeroplevelse.1 MacBook indeholder nu hurtigere Kaby Lake-processorer på op til 1,3 GHz Core i7 med Turbo Boost på op til 3,6 GHz og op til 50 % hurtigere SSD, og den understøtter op til to gange hukommelsen. MacBook vejer kun 0,9 kg og er 13,1 mm tynd, og den er dermed vores tyndeste og letteste bærbare computer til brug hele dagen og på farten.
MacBook Pro leverer med sin revolutionerende Touch Bar en professionel ydeevne i et bærbart design.
Den opdaterede 13" MacBook Pro er udstyret med Kaby Lake-processorer på op til 3,5 GHz Core i7 med Turbo Boost på op til 4,0 GHz, mens 15" MacBook Pro går op til 3,1 GHz Core i7 med Turbo Boost på op til 4,1 GHz. 15" MacBook Pro-modellen tilbyder nu som standardudstyr en mere kraftfuld separat grafik med mere videohukommelse, og med 13" MacBook Pro-modellen tilføjes der en ny konfiguration til 11.499 DKK  Den revolutionerende Touch Bar med Touch ID, den smukke 500-nit Retina-skærm, Thunderbolt 3 og en utrolig ydeevne i et bærbart design gør MacBook Pro til den bedste professionelle bærbare computer, Apple nogensinde har fremstillet.
Apple har i dag også opdateret 13" MacBook Air-modellen med en 1,8 GHz-processor.
Tilgængelighed
  • Den opdaterede iMac, MacBook, MacBook Pro og MacBook Air kan bestilles fra i dag på apple.dk fra og med onsdag den 7. juni. Yderligere tekniske specifikationer, specielt konfigurerede muligheder og tilbehør er tilgængelige online på www.apple.com/dk/mac.
  • Alle kunder, der køber en Mac fra Apple, tilbydes gratis hjælp til personlig indstilling online, hvor man hjælper med at indstille mailkonto, viser dem, hvordan man installerer apps osv.

Medier

Billeder af opdaterede iMac-, MacBook- og MacBook Pro-modeller

Apple revolutionerede den personlige teknologi med lanceringen af Macintosh-computeren i 1984. I dag er Apple verdensførende inden for innovation med iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og Apple TV. Apples fire softwareplatforme – iOS, macOS, watchOS og tvOS – giver problemfrie oplevelser på tværs af alle Apple-enheder og styrker brugerne gennem banebrydende tjenester som App Store, Apple Music, Apple Pay og iCloud. Apples over 100.000 medarbejdere brænder for at skabe de bedste produkter i verden – og for at gøre verden til et bedre sted.

    1 Batteritiden afhænger af enhedens indstillinger, brug og andre faktorer. Faktiske resultater kan variere.

Pressekontakt:

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36