UPDATE 13. juli 2017

Clips indeholder nu figurer fra Disney og Pixar samt nye grafiske effekter

Gratis app-opdatering gør det endnu nemmere at lave udtryksfulde videoer på iPhone og iPad

De nye Clips-funktioner åbner op for helt nye muligheder for at lave kreative videoer på iPhone og iPad.
Clips, Apples brugervenlige video-app til iOS, får i dag en opdatering med adskillige nye grafiske lag-effekter og plakater – og forbedret anvendelighed gør det nu endnu nemmere at forvandle videoklip og billeder til sjove og udtryksfulde videoer på iPhone og iPad. 
Brugerne kan nu føje klassiske figurer fra Disney og Pixar til deres videoer. Clips 1.1 indeholder animerede lag-effekter med Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anders And og Andersine. Appen rummer også figurer fra Pixars Toy Story og Inderst Inde, så brugerne kan vælge at dele rampelyset med stjerner som Woody eller Jessie eller vise deres følelser med Glæde, Frygt og flere andre. For at fuldende samlingen af figurer kan man nu også berige sine videoer med plakater i Disney-design, der kan fungere som sjove titelskærme og være med til at fortælle en historie.  
Clips har desuden ti nye grafiske lag-effekter, der er designet af Apple, og 12 plakater med dramatisk grafik, smukke baggrunde og animeret tekst, som man selv kan tilpasse. Den kreative proces med at lave videoer i iOS er blevet endnu mere alsidig med plakater med funklende vandmotiver, svævende røgskyer i slowmotion og pop-up-kunst i 3D.  
En ny knap til redigering af live-tekstning gør det nemmere at ændre videotekster og titler.
Clips følger med alle nye iOS-enheder og kan downloades gratis i App Store. Clips 1.1 er tilgængelig i App Store fra i dag og kan downloades gratis af alle brugere.

Mediemateriale

Billeder af de nye Clips-funktioner

Pressekontakt:

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36