UPDATE 6. oktober 2017

Apple løfter sløret for nye emojis på vej til iPhone og iPad – bl.a. “jeg elsker dig”-tegnet

Nye emoji-symboler er på vej til Apple-enheder.
Hundredvis af nye emojis – bl.a. flere smileys til at udtrykke sindsstemninger og følelser, kønsneutrale smileys, beklædningsdele, madvarer, dyr, fantasivæsener og mange flere – kommer til iPhone og iPad med iOS 11.1.  
De nye emojis er designet med et væld af detaljer og baseret på godkendte tegn i Unicode 10. iOS 11.1 vil også have de symboler, der blev præsenteret på World Emoji Day – eksempelvis kvinde med hovedtørklæde, skægget person, amning, zombie, person i lotusposition og nye madvarer som sandwich og kokosnød. Opdateringen vil også inkludere elsker dig-tegnet, som er designet med udgangspunkt i ”jeg elsker dig”-håndtegnet fra amerikansk tegnsprog.  
Sig “jeg elsker dig” med en ny emoji på amerikansk tegnsprog.
De nye emojis bliver lanceret i betaversionen af iOS 11.1, som bliver tilgængelig for softwareudviklere og resten af offentligheden i næste uge, og efterfølgende vil de være at finde i de kommende softwareopdateringer til iOS, macOS og watchOS.  

Mediemateriale

Billeder af de nye emojis i iOS 11.1

Pressekontakt:

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36