UPDATE 2. oktober 2018

Apple bringer over 70 nye emojis til iPhone med iOS 12.1

Animeret billede af ny emoji, der ruller op og ned.
Der kommer nye emojis til iPhone, iPad, Mac og Apple Watch dette efterår.
Der kommer snart over 70 nye emojis til iPhone, iPad, Apple Watch og Mac, bl.a. nye figurer med rødt hår, gråt hår og krøllet hår, en ny emoji for skaldede personer, mere følelsesbetonede smileys og yderligere emojis, der repræsenterer dyr, sport og mad. De nye emojis er tilgængelige i den nye betaversion af iOS 12.1, som bliver tilgængelig for softwareudviklere og resten af offentligheden i næste uge, og efterfølgende vil de være at finde i de kommende softwareopdateringer til iOS, macOS og watchOS. 
Emojis bruges overalt i verden til at kommunikere. Med iOS 12.1 kommer der endnu flere figurer at vælge imellem på tastaturet, som giver en bedre repræsentation af globale brugere, herunder en ny emoji for månekage, en rød gavekuvert og en nazar-amulet.
Emoji for softball, lacrosse, frisbee og skateboard.
Nu kan du fejre din yndlingssport med den nye softball- og lacrosse-emoji, der kommer i iOS 12.1.
Sportsfans vil blive begejstrede for den nye emoji for softball, frisbee og lacrosse. Og dem, der holder af udendørs sportsgrene, vil blive glade for nye figurer for bagage, kompas og en vandrestøvle, der ledsager den eksisterende klatre-emoji. 
Der kommer smukt designede figurer for lama, myg, svane og vaskebjørn i tillæg til kænguru, hummer, papegøje og påfugl, der blev fremvist på World Emoji Day, og inden for madvarer vil der udover de nye emojis for cupcake, bladgrønt og mango også være bagel og salt.
Emoji for koldt ansigt, kænguru, hummer og tryglende ansigt.
En gratis opdatering til iOS 12.1 bringer endnu mere udtryk til hver eneste besked med nye følelsesbetonede smileys og flere måder at kommunikere på.
Der findes lige nu tusindvis af emojis til iOS, watchOS og macOS, bl.a. smileys til at udtrykke sindsstemninger og følelser, kønsneutrale smileys, diverse beklædningsdele, madvarer, dyr, fantasivæsener og mange flere. Der bliver skabt nye emojis ud fra de godkendte tegn i Unicode 11.0. Apple arbejder med Unicode Consortium om at tilføje flere emojis med handicaptema til tastaturet for Unicode 12.0, der efter planen vil blive lanceret i 2019.

Mediemateriale

Billeder af iOS 12.1 Emoji

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Martin Lund Nielsen

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36