PRESSEMEDDELELSER 12. maj 2020

Apple afslører den største opdatering af Logic siden lanceringen af Logic Pro X

Nye kreative værktøjer til elektronisk musikproduktion gør Logic Pro X 10.5 til en banebrydende lancering for musikere og producere

Logic Pro X 10.5 vist på MacBook Pro og iPad Pro.
Logic Pro X 10.5 er en kæmpe lancering, som giver musikere, producere og beatmakere kreative værktøjer med masser af power.
Cupertino, Californien – Apple løftede i dag sløret for en kæmpe opdatering af Logic Pro X med en professionel version af Live Loops, et fuldstændigt redesignet samplingworkflow og nye værktøjer til at lave originale beats. Med en samling af effektive og kreative funktioner vil Logic Pro X 10.5 være en utroligt vigtig lancering for alle musikere, deriblandt producere af elektronisk musik. 
“Mac og Logic Pro X er essentielle værktøjer, som verdens mest populære musikere og producere bruger til at lave den musik, vi allesammen elsker,” sagde Susan Prescott, Apples Vice President for Apps Product Marketing. “Logic Pro X 10.5 er den største opdatering af Logic siden lanceringen af Logic Pro X med stærke nye værktøjer, som vil inspirere enhver kunstner – fra dem, der lige er gået i gang med at bruge Logic, til dem, der allerede bruger det til at producere Grammy-vindende album. Vi kan slet ikke vente med at høre, hvad kunstnerne nu vil skabe.” 
Professionelle musikere og producere har allerede udtrykt deres begejstring for Logic Pro X 10.5: 
“Logic Pro X har altid været min eneste Digital Audio Workstation. Workflowet er enestående, og de indbyggede lydbiblioteker har været altafgørende for min musik helt fra begyndelsen. Med tilføjelsen af Quick Sampler og Drum Machine Designer kan jeg nu spare timer, jeg tidligere brugte i studiet på at udarbejde lyde og sæt. På den måde kan jeg bruge mere tid på at skrive nye vers og omhyggeligt redigere vokalen.” – Finneas O’Connell, Grammy-vindende producer: Billie Eilish – “Bad Guy” og albummet “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” 
“Logic Pro X 10.5 har ændret vores tilgang til musikproduktion. Vi har arbejdet med alle de nye funktioner, fra optagelse af lyde med MacBook Pros indbyggede mikrofon direkte til Quick Sampler til hurtig bearbejdning af en sang, imens vi samtidig optager kunstnere ved hjælp af Live Loops-strukturen. Vi har brugt Logic i årevis til alle vores produktioner, og med den nye version kan vi endnu hurtigere lave sange, der vil blive husket.” – Denzel Baptiste og David Biral fra Take a Daytrip, Grammy-nominerede producere: Lil Nas X – “Panini”, Sheck Wes – “Mo Bamba”, Travis Scott og Kid Cudi – “THE SCOTTS”, Juice WRLD – “Legends”, Dua Lipa – “Good In Bed” og YBN Cordae – “Kung Fu”.
Logic Pro vist på MacBook Pro, iPad Pro og iPhone.
Med Logic Remote kan kunstnere bruge deres Mac, iPhone og iPad sammen til at lave musik på sjove og innovative måder.

Live Loops

Med Live Loops på Mac kan Logic-brugere nu lave musik på nye, ikkelineære måder med mere frie tøjler. Loops, samples og optagelser kan organiseres i en ny musikalsk struktur, hvor musikere spontant kan sammensætte og fange forskellige idéer til opstillinger i deres tidslinje. Derfra kan lydspor finjusteres yderligere ved hjælp af alle de professionelle produktionsfunktioner i Logic. 
Remix FX forbedrer Live Loops med en spændende samling af elektroniske effekter som Bitcrusher, filter, gater og repeater, som kan anvendes i realtid over individuelle lydspor eller hele sangen. Begge funktioner bliver endnu mere effektive, hvis man bruger den gratis Loop Remote-app, som giver brugerne mulighed for at forbinde iPhone eller iPad med Mac, så de kan bruge Multi-Touch til Live Loops og Remix FX.

Sampler og Quick Sampler

Sampler repræsenterer næste generation af EXS24-plug-in’et, som er meget populært i branchen, med et helt nyt moderne design og udvidede lydformende kontrolfunktioner, imens bagudkompatibiliteten bevares. Producere kan bruge Sampler til at skabe og redigere avancerede multisamplede instrumenter ved hjælp af elegante træk-og-indsæt-workflows, som automatiserer komplekse produktionsopgaver.
Sampler-skærmen i Logic Pro X.
Sampler er en kraftfuld professionel multisampler, som gør lydteknikere i stand til at lave avancerede instrumenter på få minutter.
Quick Sampler er en hurtig og nem metode til at forvandle enhver enkeltstående lyd til et instrument, der kan spilles på. Musikere kan vælge en lyd i Logic, Finder eller Memoer – eller endda optage direkte i Quick Sampler. Med få klik kan et importeret sample beskæres, laves til et loop og afspilles på tværs af en keyboard-controller med adgang til kreative lydformende kontrolfunktioner.
Quick Sampler-funktionen i Logic Pro X.
Quick Sampler gør det nemt for kunstnere at forvandle enhver lyd til et musikinstrument på et øjeblik.

De bedste beats

Logic Pro X 10.5 tilbyder nu en samling kreative værktøjer, som er designet til at samarbejde, så det bliver en hurtig og flydende proces at udarbejde originale beats – en uundværlig del af produktionen af hiphop og elektronisk musik.
Step Sequencer er et nyt redigeringsværktøj i Logic, som er designet til at gøre det sjovt og nemt at programmere trommebeats, baslinjer og melodiske dele ved hjælp af en grænseflade, der er inspireret af klassiske workflows fra trommemaskiner. Step Sequencer kombinerer mønsterbaseret musikproduktion med effektive redigeringsindstillinger, der giver mulighed for at skabe noget helt originalt ved at give brugeren nøjagtig kontrol over tonehastighed, gentagelse, gate, overspringning, afspilningsretning og randomisering. 
Step Sequencer-værktøjet i Logic Pro X vist på MacBook Pro.
Step Sequencer, et nyt redigeringsværktøj i Logic, er designet til at gøre det nemt at skabe originale og kreative beats.
Drum Synth har en stor samling lyde fra stortrommer, lilletrommer, tomtoms og slagtøjsinstrumenter, der udelukkende genereres af software. Hver lyd ledsages af dedikerede lydformende kontrolfunktioner, der hjælper musikere med at finjustere deres yndlingsdele. Drum Synth-lyde kan bruges på enhver pad i Drum Machine Designer, hvor det endda kan mikses med samples og give muligheder for kreativt lyddesign. 
Drum Machine Designer, værktøjet til at opbygge elektroniske trommesæt i Logic, er blevet forbedret ved at integrere det i de nye sampling- og beatprogrammeringsworkflows. Hver drum pad understøtter de nye Quick Sampler- og Drum Synth-plug-ins, så det bliver nemt at redigere og forme individuelle lyde i et trommesæt. Når sættene er færdige, kan man spille på dem i realtid, eller de kan programmeres med Step Sequencer.
Drum Machine Designer-værktøjet i Logic Pro X.
Drum Machine Designer er fuldt integreret med de nye sampling-funktioner i Logic Pro X 10.5.

Logic Remote

Logic Remote er en gratis hjælpeapp, som giver brugerne mulighed for at forbinde en iPhone eller iPad med deres Mac og styre og anvende Logic-funktioner og -instrumenter ved hjælp af Multi-Touch. Logic Remote får en kæmpe opdatering, som giver mulighed for at udløse lyde i Live Loops, gennemse og tilføje loops og anvende Remix FX på en session.

Optimeret ydeevne til Mac 

Logic Pro X er blevet optimeret til at udnytte den nyeste Mac-hardware og den power, der følger med macOS, for at kunne levere en utrolig ydeevne, når der arbejdes på de allermest krævende projekter med tusindvis af lydspor og hundredvis af plug-ins i realtid.
Mac Pro og Pro Display XDR, der viser Logic Pro X.
Logic Pro X på Mac gør det nemmere for producere at arbejde på de mest krævende musikproduktioner end nogensinde før.
Priser og tilgængelighed
Logic Pro X 10.5 kan hentes i dag og er gratis for alle eksisterende brugere. Nye brugere kan købe programmet i Mac App Store for 1.699 kroner. Logic Remote 1.4 fås også som gratis download i App Store fra i dag. Kunder kan tilmelde sig en gratis prøveperiode på Logic Pro X. Find flere oplysninger på apple.com/logic-pro.

Billeder af Logic Pro X 10.5

Pressekontakt:

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

33 42 22 36

Apple Media Helpline

Apple

media.dk@apple.com

33 42 22 36