AppleCare OS Support

Tre forskellige muligheder for supportservice til Apple OS-integration, migration og avanceret serverdrift.

AppleCare OS-support

Få support på IT-afdelingsniveau, når du bruger macOS, macOS Server eller iOS i dit firma. AppleCare OS-support giver dig telefon- og emailsupport i forbindelse med integration, migration og avanceret serverdrift. Uanset om du har brug for at stille spørgsmål en gang imellem eller har brug for hjælp regelmæssigt, har Apple en aftale, der opfylder dine behov. Hver aftale giver et års dækning.

Hvad er dækket?

AppleCare OS-supportaftaler sikrer hjælp ved supporthenvendelser på virksomhedsniveau - defineret som support til integration i heterogene miljøer, systemkomponenter, netværkskonfiguration og -administration, professionelle programmer, webprogrammer og -tjenester og support til tekniske problemer, der kun kan løses ved brug af kommandolinjeværktøjer.1

Hver AppleCare OS-supportaftale inkluderer AppleCare Help Desk Support, en årlig teknisk supportaftale, som dækker et ubegrænset antal supporthenvendelser i forbindelse med installering, start og brug af software, diagnose og fejlfinding til hardware og software samt isolering af problemer med Apple-baserede løsninger.

Produkter omfattet af AppleCare Help Desk Support inkluderer:

• Apple-hardware2
  • Aktuelle versioner af iOS, macOS og macOS Server
  • De fleste Apple-værktøjer og -programmer, inkl. Apple Configurator, Apple Remote Desktop, Classroom, Compressor, Final Cut Pro, GarageBand, iMovie, Keynote, Logic Pro, MainStage, Motion, Music Memos, Numbers og Pages.1

AppleCares teknikeruddannelse er inkluderet.

Med AppleCare OS Support får du også adgang til AppleCares teknikeruddannelse, som er den eneste internetbaserede certificerede uddannelse, der er udviklet og godkendt af Apple. Ekstra adgang til AppleCare teknikeruddannelse kan købes separat.

Tre mulige supportaftaler.

Vælg en af tre AppleCare OS-supportaftaler:

Select

Dækker op til 10 henvendelser på virksomhedsniveau og sikrer svar inden for fire timer til problemer med højeste prioritet (servernedbrud) 12 timer i døgnet alle ugens dage (12/7).3 Ubrugt support udløber efter et år. Ekstra support kan købes efter behov.
Køb AppleCare OS Support Select nu

Preferred

Dækker et ubegrænset antal supporthenvendelser på virksomheds-niveau, sikrer svar inden for to timer til problemer med højeste prioritet (12/7) og tildeler din organisation en teknisk kontaktperson..3
Køb AppleCare OS Support
Preferred nu

Alliance

Dækker et ubegrænset antal support-henvendelser på virksomhedsniveau fra flere forskellige lokaliteter og sikrer svar inden for en time til problemer medmed højeste prioritet (24/7).3 Denne aftale inkluderer eftersyn på stedet af en supporttekniker fra Apple.
Køb AppleCare OS Support
Alliance nu

Supportområder

Her er en oversigt over, hvilke supportområder der dækkes af de forskellige aftaler Select, Preferred og Alliance.

Oversigt over dækning i AppleCare OS Support

Styresystem

Select Preferred Alliance
iOS, macOS og macOS Server vha. grafisk brugergrænseflade
macOS og macOS Server vha. kommandolinjegrænseflade

Problem

Fejlfinding af automatiserede instrukser til administrative opgaver

Problem

Fejlfinding af integration af sikkerheds-, fil- og udskriftstjenester på flere platforme

Problem

Fejlfinding af integration af bibliotekstjenester og profiladministration

Problem

Fejlfinding af integration af Active Directory

Problem

Arkivsystem og RAID-konfiguration

Integration af iPhone, iPad og iPod touch

Select Preferred Alliance
Installering og brug af Apple Configurator
Anvendelse af beskrivelser vha. grafisk brugergrænseflade
Konfiguration af iOS til brug med eksisterende firmanetværk
Fejlfinding af tredjeparters netværksindstillinger, så de kan bruges med iOS

Problem

Forbrugersoftware

Select Preferred Alliance
Support til forbrugerprogrammer fra Apple (Keynote, Numbers, Pages, GarageBand, Music Memos)

Professionel videosoftware

Select Preferred Alliance
Final Cut Pro, Compressor og Motion
Oprettelse af specielle arbejdsgange (som til digital efterbehandling)

Professionel lydsoftware

Select Preferred Alliance
Logic Pro og MainStage

Software til ekstern administration

Select Preferred Alliance
Support til Apple Remote Desktop

SAN-software

Select Preferred Alliance
Xsan-support

Problem

Hardwaresupport2

Select Preferred Alliance
Fejlfinding af iPad, iPhone, iPod, Apple Watch, AirPort, AirPort Time Capsule, Apple TV og Mac

viser et ubegrænset antal supportproblemer. Select-support giver i alt 10 henvendelser på virksomhedsniveau inden for de valgte områder. Visse problemtyper kræver flere supporthenvendelser, før de kan løses.

Supportmuligheder

Følgende diagram viser en oversigt over supportområderne med aftalerne Select, Preferred og Alliance.

Oversigt over dækning i AppleCare OS Support

Kundekontakter

Select Preferred Alliance
Tekniske kontakter
Administrative kontakter
Antal understøttede lokaliteter

1

1

Flere

Henvendelser

Select Preferred Alliance
Support på help desk-niveau (via telefon, web, email)

Ubegrænset

Ubegrænset

Ubegrænset

Support på virksomhedsniveau (via telefon, web, email)

10

Ubegrænset

Ubegrænset

Åbningstider

Select Preferred Alliance
Tilgængelighed af standardsupport4

12/7

12/7

12/7

1. prioritetssupport (system- eller tjenestenedbrud)

12/7

12/7

24/7

Indledende svartid5

Select Preferred Alliance
1. prioritet: Produktionsserver- eller tjenestenedbrud (svartimer)

4

timer

2

timer

1

time
2. prioritet: Ydeevneproblemer med produktionsservice

48

timer

24

timer

4

timer
Alle andre spørgsmål og problemer

72

timer

48

timer

24

timer

Kontoadministration

Select Preferred Alliance
Tekniske tjenester til kontoadministration

Besøg hos kunde

Select Preferred Alliance
En planlagt kickoff/virksomhedsgennemgang
En planlagt teknisk analyse (op til to dage)

Rapportering

Select Preferred Alliance
Rapport om problemstatus (webbaseret)
Kvartalsvis rapport over aktiviteter
Oversigt over månedlige telefonkonferencer og skriftlig aktivitetsrapport

Køb AppleCare OS-support

Select

Få support til op til 10 problemer, fire timers svartid på prioritet 1-problemer, 12 timer i døgnet og 7 dage om ugen.
Køb AppleCare OS Support Select nu

Preferred

Få support til et ubegrænset antal problemer, to timers svartid på prioritet 1-problemer, 12 timer i døgnet og 7 dage om ugen; teknisk kontochef.
Køb AppleCare OS Support Preferred nu

Alliance

Få support til op til et ubegrænset antal problemer på flere lokaliteter, en times svartid på prioritet 1-problemer, 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen; undersøgelse på lokaliteten af en teknisk supportmedarbejder fra Apple.
Køb AppleCare OS Support Alliance nu

Betingelser

1. Teknisk support gives muligvis kun på engelsk. Oplysninger om supportdækning og omfattede Apple-teknologier findes under AppleCare OS Support og AppleCare Help Desk Support Service Plan.
  2. Hardwarereparationer, der ikke er dækket af garantien, kræver en udvidet servicekontrakt, f.eks. AppleCare Protection Plan.
  3. Svartider er ikke garanterede.
  4. Åbningstider kan variere og blive ændret.
  5. Forventede svartider er baseret på ovenstående åbningstider.
Tilbage til toppen